Zonguldak İl Başkanlığı'na Zonguldak Eski Valisi Yavuz Erkmen atandı.

 Başkan Yavuz Erkmen, dün 13.30’da parti binasında basın toplantısı gerçekleştirdi.Erkmen konuşmasında şunları konuştu” Yeniden Zonguldak’ta olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Yavuz Erkmen, İl Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceğini ifade etti Zonguldak’a hizmet odaklı çalışacaklarını belirten Erkmen, ekibi ile basına görüntü verdi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevine getirilen eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen İyi Parti’de görev almış herkese teşekkür ederek şunları söyledi;

“Öncelikle bugün gaziler günü ve gaziler gününü kutluyorum. Tüm Zonguldak halkının bilmesini istiyoruz ki bu bir bayrak yarışıdır. Çok kısa bir süreç olmasına rağmen öncelikle Ragıp Bayraktar ile başlayan bu süreç akabinde Suat Mısırlıoğlu ile devam etmiştir. Bugün de bu bayrak bana teslim edildi. Bizler bunu en iyi şekilde yapıp iyi parti en iyi şekilde temsil edeceğiz. Biz bir aileyiz ve bir bütünüz. Eski yeni diye hiçbir farkımız yoktur. İyi parti çok kısa bir zamanda kurulmasına rağmen yüzde 10’a ulaşan bir oy almıştır. Ama bu bize kafi değildir. Türkiye’nin şartları çok da bu ailenin genişlemesi gerektiğini gösteriyor. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları siyasi partilerdir. Önemli olan ülkemizi sevmek, milletimizi, bayrağımızı sevmektir. O yüzden uygarca tartışıp uygarca fikirlerimizi söyleyeceğiz. Biz hiçbir partiye düşman gözüyle görmek istemiyoruz. Hepsi bizim arkadaşımız dostumuzdur. Fikir ayrılıkları olabilir ama hepsi bizim dostumuzdur. Biz onları da ikna edip bu aileyi büyütmek istiyoruz. Zonguldak çok sorunları olan bir ilimizdir. Bu sorunların üstesinden gelmekte birlik ve beraberlik gerektiriyor. Zonguldak’ta biz farkındalık yaratacağız. İyi parti olarak Zonguldak’ın sorunlarına sahip çıkıp Zonguldak’ın lehine olan her konuda iktidarın yanında olup onlarla birlikte hakkımızı sonuna kadar savunuruz. Türkiye’nin ve Zonguldak’ın aleyhine olan konularda da sonuna kadar mücadelemizi veririz. Çünkü biz Zonguldak’ı seviyoruz. Biz bugüne kadar kimseye kırıcı olmadık kimseye kötü bir laf söylemedik. Bundan sonra da bizim ağzımızdan en ufak birisi hakkında, kişilik hakkında en ufak bir şey duyamazsınız. Zonguldak’ta hem yerelde hem de genelde başarılı olmayı hedefliyoruz. Biz Zonguldak’ta hem mahalli idari ve hem de yerel seçimlerde çok güçlü bir şekilde çıkacağız. Türkiye’de de iyi partinin iktidarın adayı olan bir parti olduğunu ispat edeceğiz. Bizim hiçbir arkadaşımıza dışlamak gibi hiçbir arkadaşımız kenara koymak gibi durumları bizden görmeyeceksiniz. Bu anlamda bütün arkadaşlarıma kimse birbirinin aleyhinde konuşmak gibi durumları bu ailenin içerisine sokmayacağız. Ailede birlik önemlidir. Başarı tek bir kişinin hiçbir zaman olmaz. Başarı birlikte olur. Bu aile birliği bütünlüğü hak eden bir ailedir. Bu aile inşallah hem Zonguldak’ta yönetimlerde söz sahibi olacak hem de ülkemizde söz sahibi olacaktır. Biz genel başkanımız Meral Akşener’e inanıyoruz.”

Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”konuştu.

İyi Parti Kurucu Üye Başkanlarından Ragıp Bayraktar da, kısa bir konuşma yaparak şöyle dedi;

Görev resmen devralan Zonguldak eski Valisi ve iyi parti il başkanı Yavuz Erkmen, kurucu başkanı Ragıp Bayraktar ve önceki eski İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu’nu teşekkür ederek plaket takdim etti.

Editör: Haber Merkezi