İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, "Türkiye'de insanların bir araya gelip bir umut olarak bir birliktelik bir kenetlenme sağlaması gerekiyor. Biz bu birlikteliği kenetlenmeyi İyi Parti çatısı altında olacağına inanıyor işte bu doğrultuda da biz herkesi bir kez daha İyi Parti çatısı altında siyaset yapmaya ve burada buluşmaya davet ediyoruz"dedi.

Ayrıca 3 Ağustos'ta gerçekleştiren kurultayı da değerlendiren İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen şunları söyledi:

GENEL BAŞKANIMIZ MERAL AKŞENER ÇOK DEMOKRATİK BİR TAVIR SERGİLEDİ

"3 Ağustos'da kurultay yapıldı. Burada bildiğiniz üzere bir önceki kurultayda alınan kararların uygulamaya sokulması için tüzük değişikliklerinin oylanması gerekiyordu, onlar yeni baştan orada değerlendirildi ve kabul edildi. Bu arada gündem maddelerinden bir tanesi de Genel İdare kurulu ve merkez disiplin kurulu üyelerinin seçimi konusuydu. Bu çok önemliydi çünkü partiyi yönetecek olan kişilerin seçilmesi konusunda Meral hanım çok demokratik ve tüm partiler örnek olacak bir tavır sergiledi. Türkiye'de bugüne kadar hiçbir siyasi partide görülmeyen hiç bir liderde görülmeyen bir özellikte ve sonuçta herhangi bir kimseyi işaret etmeden delegeler orada kendi iradeleriyle oy kullandılar. 50 asil 25  yedek üye olmak üzere 75 üye seçildi. Genel idare kurulu üyesi için de aynı şekilde Merkez disiplin kurulu üyeleri seçildi. Bugün de Ankara'da genel merkezde toplantı yapılıp görev taksimi yapılacak.Bundan sonraki süreçte artık olağan kongreye kadar geçen sürede partiyi yönetecek olan kişiler seçilmiş oldu, hem de İyi Parti sizin de bildiğiniz üzere Türkiye'de kurululmasının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen ilk genel seçimlerde 40'ın üstünde kişiyi Milletvekili olarak meclise soktu. Belediye seçimlerinde herkesin bildiği üzere büyük şehirlerin kazanılmasında ki başta İstanbul olmak üzere Meral hanımın İyi Parti'nin rolü çok büyük oldu ve bunlar bize İyi Parti'nin günden güne artık kurumsallaştığını ve gelecekte Türkiye'de Türk siyasetinde söz sahibi olduğunu gösteriyor ve halkın umudu durumunda" dedi.

BUNDAN SONRA YÜKSELEN İYİ PARTİ OLACAK. ZONGULDAKLI TEŞKİLATLARI YENİLİYORUZ
İyi Parti'nin bundan sonraki süreçte yükseleceğini belirten İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen sözlerine şu şekilde devam etti:

"Çünkü herkes artık her şeyin sonu olduğu gibi AK Parti'nin de bir sonunun geldiğini yavaş yavaş çok şey geçtiğini herkes görüyor. Son seçimlerde bunu zaten gösterdi, dolayısıyla bundan sonraki süreçte yükselen Parti İyi Parti olacak. Bizler bunu görüyoruz gözlemliyoruz. Ankara'da olsun İstanbul'da büyük şehirlerdeki şu anki hava çok olumlu. 
Biz İnşallah bunu Zonguldak'ta bu havanın daha da iyi olması için uğraşıyoruz. Bu amaçlara Zonguldak'ta teşkilatlarımızı yeniliyoruz, yeni ilçelerimizde teşkilatları kuruyoruz ve böylelikle yeni yeni arkadaşlarımızı da içimize katmak suretiyle önümüzdeki sürece değerlendirmeye çalışıyoruz. Biz halkımızın artık bu ekonomik sıkıntılardan bıktığını bildiğiniz gibi her şeye zam geliyor işte cebindeki para yetmiyor, bakıyorsunuz maaşlara çok komik şekilde bir zam yapılıyor yani yüzde 5- 6 gibi bir zam yapılıyor buna rağmen bakıyorsunuz bir doğalgaza son işte yüzde 15 zam geldi, elektriğe zam geldi, çarşı pazarda ki fiyatları herkes biliyor ama bir taraftan da insanın aklıyla alay edercesine sanki her şeyi düzgün bir şey ekonomi çok iyiymiş gibi de bir takım demeçler değil de ben insanlarla buna inanması isteniyor. Dolayısıyla insanlar artık  kuru sözleri değil hayatta gerçek karşılaştıkları gerçeklere bakıyorlar ona göre değerlendirme yapıyorlar.

İYİ PARTİ ÇATISI ALTINDA TOPLANALIM ÇAĞRISI..
"İyi Partisi çatısı altında toplanalım" çağrısında bulunan İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün işsizliğin artık üst düzeye çıktığı insanların şuanda iş bulamayıp sokakta gezdiği ve hakikaten yani piyasada paranın dönmediği, esnafların siftah yapamadığı, sanayicinin zor duruma düştüğü bir süreçten geçiyoruz.  Yani artık kullanılacak parada kalmadı, yani bundan sonraki süreç Türkiye'de insanların bir araya gelip bir umut olarak bir birliktelik bir kenetlenme sağlaması gerekiyor. Bu doğrultuda da biz herkesi bir kez daha İyi Parti çatısı altında siyaset yapmaya ve burada buluşmaya davet ediyoruz. İnşallah Türkiye'nin geleceği daha iyi olacak"
(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi