Zonguldak eski Valisi, İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, partisi içinde yer alan Brütüslerden çok çekti…

Son hançeri vurmak üzere Merkez İlçe Kongresi'ne odaklanmış durumdalar…

Tutarsa…

Yavuz Erkmen, devlet terbiyesi ile yetişmiş, devletin en üst kademelerinden biri olan valilik makamına yükselmiş, bir çok ilimizde valilik yapmış, bu arada yaklaşık 6 yıl boyunca Zonguldak Valisi olarak görev yapmıştır.

Zonguldak halkının ardından ağladığı başka bir vali oldu mu, bilmiyoruz.

Emekli olduktan sonra siyasete atılıp, halen İyi Parti İl Başkanı olarak görev yapan Yavuz Erkmen, 31 Mart yerel seçimlerinde partisini başarılı bir noktaya taşımış, İyi Parti yeni kurulmuş bir siyasi parti olmasına rağmen, bir ilçe belediye başkanlığı kazanmış, Kilimli ve Kozlu'da oy oranı bakımından çok iyi sonuçlar almış, İyi Parti'nin Zonguldak'ta da "iyi" bir yere gelmesini sağlamıştır.

Bütün bu süreçte İyi Parti'nin Truva atları, ya da Yavuz Erkmen'in Brütüsleri hiç boş durmamış, sürekli Yavuz Erkmen ve yakın ekibinin kuyusunu kazmakla meşgul olmuştur.

Bu bakımdan yarın yapılacak İyi Parti Merkez İlçe Kongresi,parti içindeki siyasi hesaplaşmanın sonucunu da ilan etmiş olacaktır.

Yavuz Erkmen'in, Dilay Küçük'ü desteklediği ve onu Merkez İlçe Başkanı olarak görmek istediği aşikar…

Çünkü, Dilay Küçük, İyi Parti'ye sadakatle hizmet etmekten hiç vazgeçmemiş, bu arada parti içindeki siyasi ihanetçilerin hedefi haline de gelmiştir.

Kendi siyasi ikballeri ve kişisel çıkarları uğruna İl Başkanı'nı harcamak ve yakın çalışma arkadaşlarını safdışı bırakmak isteyen Brütüs grubu, Merkez İlçe Kongresi'nin fırsat olarak görüyor ama, beyhude…

Siyaset "ihanetçileri" asla affetmedi, bu durum yarın yapılacak İyi Parti Merkez İlçe Kongresi'nde bir kez daha anlaşılmış olacak.

( Erhan ÇAKMAK)

Editör: Haber Merkezi