İYİ Parti İl başkanı Yavuz Erkmen, “İstiklâl Marşımızın Milli Marş olarak kabulünün 100. Yılında Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve saygıyla anıyoruz” dedi.
Böyle önemli bir günde Başta Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi oe rahmet ve minnetle andığını belirten Yavuz Erkmen şunları söyledi:

“İstiklâl Marşımızın Milli Marş olarak kabulünün 100. Yılında Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetve saygıyla anıyoruz. Temennimiz ve duamız Yüce Allah milletimize bir daha o günler gibi zor ve karanlık günler yaşatmasın. Ülkemiz semalarında şanlı ay yıldızlı bayrağımız sonsuza kadar hür olarak dalgalansın.Şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatan toprakları üzerinde bölünmez bütünlük içinde, kardeşçe,sevgiyle, yaşayan, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefe ulaşan bir ülke olmayı gerçekleştirelim.Unutmayalım ki 100 yıl öncesine göre daha gelişmiş bir ülkeyiz,yetişmiş insan gücümüz ve içimizde hiçbir zaman eksilmeyecek vatan sevgimiz var. Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak hepimizin atalarımıza karşı borcu ve görevidir.
Böyle önemli bir günde Başta Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve ülkemizin bugünlere gelmesinde emeği olan tüm vatan evlatlarını saygıyla ,rahmetle,minnetle anıyoruz.Ruhları şad olsun.” (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi