Zonguldak İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, kendisi hakkında partiden ihraç edilen bir kişi hakkında suç duyurusunda bulacağını söyledi. Bilindiği üzere partiden ihraç edilen Eski Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım ihraç kararını Kabul etmeyeceğini durumu yargı taşıyacağını ve suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

Bunun üzerine gece yarısı 23.00 de yazılı açıklama yapan İl Başkanı Yavuz Erkmen Serhat Yıldırım'ı isim vermeden kendisi hakkında iftira niteliğinde açıklama yapması sebebiyle hakkında suç duyurusunda bulunacağını ve tazminat davası açacagını ifade ederek şunları kaydetti:
Partimizden  ihraç edilen bir kişi bugün bazı yerel basın organlarında gerçekle ilgisi bulunmayan iftira niteliğinde  açıklamalarda bulunmuştur. Partimizi ve şahsımı  toplum nazarında karalamaya çalışan bu kişi hakkında yarın Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda  bulunacağız. Şahsımızda  dahil kimsenin şeref ve haysiyetinin bu denli yıpratılmasına razı olmayacağımız gibi  gerekli yasal ceza ve tazminat davası  sonucunuda ayrıca paylaşacağız. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz. (Haber Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi