yeni kabineyi değerlendiren CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,  “Şu anda yorum yapmak için henüz erken neticede biz diğer kişilerin karakterlerine göre ortaya koyduğu icraatlara göre değerlendirme yaparız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti. 

Ziyarette CHP İl başkan Vekili Hakkı Güney ve Merkez ilçe başkanı Fikret Zaman’da hazır bulundu.  

Başkan Akdemir, Yavuzyılmaz’ı karşılayarak hoş geldin dedi.

Ziyareti değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Deniz Yavuzyılmaz şunları söyledi;

“24 Haziran seçim sonuçları ile şekillenen Türkiye Büyük Millet Meclisinin milletvekili kadrosunda yeminlerimizi yaptık. ve yeminden sonrada ilk ziyaretimizi Zonguldak belediye başkanımız Sayın Muharrem Akdemir ile başladık. Hem kendisine başarılar hem de kendisine güzel birini alacağız hem kentimizin sorunları hakkında küçük bir değerlendirme olacak. Aynı zamanda bugün akşam saat 18:30’da önünde buluşarak Fener mahallemizde yapılmak istenen rantı kesmek istiyoruz. Orada tiyatro skeçleri ve gitar çalınacak. Fener mahallemizde bize yakışan şekilde küçük bir temizlik yapacağız. Fener Mahallesi sakinlerimiz ve halkında ile birlikte tüm halkımızı ‘Fener halkındır’ platformuna davet ediyoruz.”

Yeni kabineyi değerlendiren Yavuzyılmaz, “Şu anda yorum yapmak için henüz erken neticede biz diğer kişilerin karakterlerine göre ortaya koyduğu icraatlara göre değerlendirme yaparız. Biz başından beri ihtiyacı olmadığını dolayısıyla da bu şekilde de belirlenen kabinenin de Türkiye’nin Bakanlar kurulu olmayacağını söylüyorduk. Akp’nin elindeki kadronun oldukça azaldığını ilk on birini oluştururken futbol tabiriyle oldukça zorlandıklarını görüyoruz” dedi. 

Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemirde Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

“24 Haziran seçimleri gerçekten hukuka uygun bir seçimdir ve hayırlı olsun diliyoruz. Genç arkadaşım genç kardeşim vizyonu geniş Türkiye için ve Türkiye’miz için çok güzel adımlar atacağını ve kararlar alacağını gönülden inanıyorum ve tebrik ediyorum.” 

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi