Kozlu Sanat Sokağı yazarları okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 

Zonguldaklı yazarlar; Karikatürist Yazar Kürşat Coşkun, Şair Nermin Karakaya, Erol Sarıal ve Gazete Ereğli İmtiyaz sahibimiz Araştırmacı-Yazar, Karikatürist Kurtuluş Ayyıldız Kozlu Sanat Sokağı’nda okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı.
Yaklaşık 1 aylık zaman dilimi içerisinde Kozlu’ya yeni bir nefes getiren Anadolu Sanat Derneği Başkanı Faruk Kayabalı ve yönetim kurulu üyelerinin uğraşları meyvelerini vermeye başladı. 1 aylık süreçte gerek mekan olarak gerekse yaptıkları etkinlikler çerçevesinde Kozlulu sanatseverlerin uğrak yeri olan Kozlu Sanat Sokağı kitap imza günleri ile de gündemde olamaya devam ediyor.

Zonguldaklı yazarlar; Karikatürist Yazar Kürşat Coşkun, Şair Nermin Karakaya, Erol Sarıal ve Gazete Ereğli İmtiyaz sahibimiz Araştırmacı-Yazar, Karikatürist Kurtuluş Ayyıldız Kozlu Sanat Sokağı’nda okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladığı Kozlu Sanat Sokağı yine kitapseverlerin odağı olmayı başardı.

Kozlu Sanat Sokağı’nda okurlarıyla buluşarak bir süre sohbet eden yazarlar, sokakta üniversite öğrencisi Berkan Arıcı’nın seslendirdiği bir birinden güzel eserler kulaklarının da basını sildiler.

Anadolu Sanat Derneği Başkanı ve Kozlu Sanat Sokağının fikir babası Faruk Kayabalı bu tip etkinliklerin önümüzdeki günlerde de aynı ruh ile devam edeceğinin müjdesini verdi

HABER MERKEZİ)

.

Editör: Haber Merkezi