Zonguldak'ta 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında tiyatro hanedan tarafından "Yedi Kocalı Hürmüz" oyunu sahnelenecek.
Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu yaptığı açıklamada, bu sene 27 Mart Tiyatro Günü etkinlikleri dolu dolu kutlanacağını ve Belediyenin ve Belediye Kültür Merkezi'nin kültür sanatı olan desteklerinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek şunları ifade etti:

"27 MATT'TA BKM'DE SAAT 19.00'DA BULUŞALIM
"Her yıl düzenli olarak 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü ile ilgili bir festivalimiz olur, daha doğrusu tiyatrocuların, amatör tiyatrocuların bir araya geldiği bir organizasyondur bu. Bu yıl bir farklılık var, Uzun zamandır kortej yürüyüşü yapılmıyordu, Zonguldak'ta bir şölen havasında geçmiyordu. Bununla ilgili bir çalışma yaptık ve şölen havasında geçecek bir etkinlik olacak. 5 gün yapılacak bir etkinlik olacak bu 27 Mart Dünya tiyatrolar günü etkinlikleri  bize nail oldu,bizim şerefimize oldu. Yedi Kocalı Hürmüz ile sahnede olacağız o gün. İlk gün yani resmi olan ilk günü biz temsil edeceğiz"

BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE BKM MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Belediye Başkanı Selim Alan ve BKM Müdürüne teşekkür eden Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

"Gerçekten Belediye Başkanımız ve Belediye Kültür Merkezi Müdürümüz olmak üzere çok iyi çalışma içinde ve bu konuda çok büyük destekleri var. İnşallah daha da büyüyecekler ve hep beraber bu süreci 5 gün değil bir hafta  yapma gibi bir proje var. Ramazan etkinlikleri gibi. Çok büyük bir istekleri var. Belediyeye ve Belediye Kültür Merkezine  teşekkür ediyorum.  Bu 27 Mart'ta da bomba gibi bir oyunla geliyoruz. Bu kadar şehidimizin olduğu hastalıklarla uğraşılan bu dönemde komedi oynamak çok zor ama biz insanlar da tebessüm olmasını istiyoruz çünkü gülmek her şeyin ilacıdır.'' dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

 

Editör: Haber Merkezi