Devrek Kaymakamı Tolga Polat ile Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Türkiye’nin çeşitli illerindeki 61 federasyon ve derneğin bir araya gelerek oluşturduğu “Yedi Renk Tek Yürek Platformu” üyelerini Devrek’te ağırladılar.

Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) tarafından organize edilen Zonguldak ve ilçelerinin yer aldığı kültür gezisi Devrek programıyla sona erdi.

Platform üyeleri Bastoncular Çarşısı’nı gezerek Devrek’in dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonu’nu üreten değerli baston ustalarıyla sohbet ettiler. Belediye Başkanı Mustafa Semerci platform üyeleriyle yakından ilgilenerek Devrek ve Devrek Bastonu hakkında bilgiler verdi.  Ziyaretin ardından platform üyeleri Köy Ürünleri Pazarı'nı gezerek yöresel ürünler hakkında bilgiler aldılar.  

Ziyaretlerin ardından İlçe Kaymakamı Tolga Polat ile Belediye Başkanı Mustafa Semerci tarafından “Yedi Renk Tek Yürek Platformu” üyeleri için Devrek Öğretmenevi’nde yemek düzenlendi. 

Etkinlikte bir konuşma yapan Yedi Renk Tek Yürek Platformu Genel Başkanı Ömer Erdoğan kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Devrek Kaymakamı Tolga Polat ile Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise Türkiye’nin çeşitli illerindeki 61 federasyon ve derneğin bir araya gelerek oluşturduğu “Yedi Renk Tek Yürek Platformu” üyelerini Devrek’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda Başkan Semerci tarafından platform üyelerinin hepsine üzerinde isimlerinin yazılı olduğu Devrek Bastonu takdim edildi. Ayrıca İlçe Kaymakamı Tolga Polat tarafından da platform üyelerinin hepsine hediye takdimi yapıldı. Daha sonra Yedi Renk Tek Yürek Platformu Genel Başkanı Ömer Erdoğan tarafından Kaymakam Polat ile Başkan Semerci’ye hediye takdim edildi.

           (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi