ZONGULDAK İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTELERİ BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARINI SEÇTİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Zonguldak İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri Üyeleri, yeni dönem başkan ve başkan yardımcılarını belirlemek üzere 07 Mart 2019 Perşembe günü Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında toplandı.

27 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen seçimlerle oluşan icra komiteleri Kadın Girişimcilerde ; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'ndan, Nurcan Abay, Seray Sağlam, Ayşen Orhan, Simten Papila Pervaneli, Hikmet Yılmaz, Lütfiye Zilan Cenk, Edibe Keleş Gürol , Devrek  Ticaret ve Sanayi Odası'ndan, Dilek Çelebi, Emine Burçin Oktay, Aysun Günay, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'ndan, Aslı Püren, Ülkü Masalcı, Aycangül Köktürk, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan, Pınar Yazıcı, Ayşegül Likoğlu ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Nilay Yıldız Pertev olarak, Genç Girişimcilerde ise Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Sercan Demir, Mehmet Ali Güldaş, Irmak Sağlam,Ümran Öztürk, Çisel Özkan, Batuhan Uludüz, Devrek  Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Abdullah Oktay,Abdullah Başoğlu, Ünsal Lülleci, , Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Ahmet Can Aslan, Erkan Ece, Celil Karakök, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan  Ahmet Yahyaoğlu,  Selman Demirbaş, Tarık Latif, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Tolga Türkoğlu olarak oluşmuştu. Bugün ise kurulların yürütme organı olarak görev yapan İcra Komitelerinin Başkan ve Başkan Yardımcılarının seçimi  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

İlk olarak TOBB Zonguldak İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi bir araya geldi. İcra Komitesi üyelerinin iş kollarını ve kendilerini tanıtmasının ardından yeni dönem Başkan ve Başkan Yardımcılarını belirlemek üzere seçim yapıldı. Yapılan seçimde İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  Başkanı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Sercan Demir olurken, Başkan Yardımcılıklarına Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Tolga Türkoğlu ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Erkan Ece seçildi.

TOBB Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı olarak yeniden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Nurcan ABAY seçilirken, Başkan Yardımcılıklarına Devrek Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Aysun Günay ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Pınar Yazıcı seçilmiştir.

Toplantının sonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın girişimciler  kurulu üyelerine çiçek takdim edildi.

Seçimlerle ilgili açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR;  TOBB Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Zonguldak İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitelerine; Başkan ve Başkan Yardımcılıklarına seçilen üyeleri tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Yeni dönemde hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum dedi.

Editör: Haber Merkezi