"Yeni Küçük Sanayi Sitesi Bölüm'e yapılsın, sanayi bölgemiz bölüm'e taşınsın"

Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, yatırımcıların teşvikten faydalanması için kurulacak olan Küçük Sanayi Sitesi'nin Bölüm Mahallesi'nde yapılması ve Sanayi Bölgesi'nin Bölüm'e taşınması gerektiğini söyledi.

İLÇEMİZDE YAPILAN YATIRIMLARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

MHP İlçe Başkanı Vedat Savaş, ilçeye gelecek olan yatırımlara destek olmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

"Milliyetçi Hareket Partisi Killimi içi teşkilatı olarak  pandemi sebebiyle bu aralar çalışmalarımızı biraz yavaşlatmış durumdayız. Kendi teşkilatımız içinde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak bazı çalışmalar yapıyoruz. Yalnız vatandaşlarımızla beraber olamıyoruz, hem kendi sağlığımızı hem de vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla çalışmamıza biraz ara verdik diyebiliriz. Ancak bu zannedilmesin ki Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli ilçesinde ki yapılan yatırımlarla ve Kilimli İlçe halkının sorunlarıyla ilgilenmiyor.  Aksine halkımızın sorunların çözümü için her türlü desteği de vermekteyiz ve veriyoruz da" dedi.

TAMAMLANAN ASFALT ÇALIŞMASI İÇİN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kilimli Belediyesi tarafından tamamlanan asfalt çalışmasında emeğe geçenlere teşekkür ettiklerini ifade eden MHP İlçe Başkanı Vedat Savaş,"Kilimli Belediye Başkanımız ilk geldiği günden beri Kilimli ilçemize bir şeyler yapmaya çalışıyor.Şu anda ise asfalt çalışması tamamladı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kilimli'de uzun yıllardır böyle bir asfalt çalışması olmamıştı. Vatandaşlarımızın hayırlısıyla kullanmasını temenni ediyorum. Belediye başkanımızın bu konuda yapacağı yatırımlara Milliyetçi Hareket Partisi olarak desteğimiz sürdürecektir. " diye konuştu.

KİLİMLİ İLÇEMİZ DAHA GÜZEL GÜNLERİ GÖRECEK

Kilimli'nin gelecek yatırımlarla daha güzel günler göreceğine inandıkların ifade eden Vedat Savaş, "Sadece Belediye anlamında değil Kilimli ilçemize gelecek olan her türlü yatırıma biz destek olmaya varız ve de bu yatırımların takipçisi olacağız. Kilimli sahil yolu kapsamında Uzunkum'da T-0 tünellerinin yapımı devam ediyor. Tabii ki bu yol Filyos'ta kadar devam edecek. Bu yol ihaleye çıkacak  Bu ihalenin de bedelinin 2.5 Milyar TL olduğunu öğrendik. Kilimli sahil yolu ilk etapta tamamlanacak. İnşallah Kilimli ilçemiz de daha güzel günler göreceğiz" şeklinde konuştu.

YAPILACAK OLAN ÖĞRENCİ YURDU KİLİMLİ'MİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

YURTKUR tarafından Kilimli'de önümüzdeki 15 gün içerisinde yer teslimi yapıldıktan sonra inşaatına başlanacak olan öğrenci yurdu hakkında da görüşlerini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Vedat Savaş şunları söyledi:

"Kilimli'miz için Yurtkur'un yapacağı öğrenci yurdu çok önemli. Bizim sahil mevkiinde Meslek Yüksek okulumuz var. Buradaki öğrencilerimiz maalesef ikamet etmiyorlar, kalmıyorlar Zonguldak'tan gelip gidiyorlar. Öğrenci demek Kilimli'nin gelişmesi demek, öğrenci demek esnafın yüzünün gülmesi demektir. Biz öğrencilerimize her zaman destek olmaya hazırız. İnşallah kısa sürede biter. Belediye Başkanı Kamil Altun, üniversite kampüs alanının  genişletileceğini söyledi.  Burada ki meslek Yüksek Okulumuzun daha da büyümesini istiyoruz. Biz her türlü desteğe hazırız Yeter ki Kilimli'miz gelişsin ve büyütsün"

YENİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ, BÖLÜM'E YAPILSIN, SANAYİ BÖLGEMİZ BÖLÜM'E TAŞINSIN

Ayrıca yatırımcıların teşvikten faydalanması için kurulacak olan küçük sanayi Sitesi'nin de Bölüm Mahallesi'nde yapılması, Sanayi Bölgesi'nin bölüme taşınması taraftarı olduklarını ifade eden MHP İlçe Başkanı Vedat Savaş sözlerine şu şekilde devam etti:

"Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak daha önce Belediye başkanımıza da beyan etmiştik. Artık Kilimli sıkışmaya başladı. Kilimli'nin Bölüm Mahallesi tarafına doğru biraz gelişmesi gerektiğini düşünenlerdeniz. Sanayi bölgemizin Bölüm'e taşınarak Bölüm'ü ve ilçeyi canlandıracağını düşünüyoruz. Bölüm'de eskiden Türkiye Taşkömürü Kurumu varken burada ki canlılığı çok iyi hatırlıyoruz, Biz hem Sanayi Bölgesi olsun, hem de diğer yatırım bölgesi olması için Bölüm'ü tercih ediyoruz. Bölüm'ümüz doğrusunu söylemek gerekirse biraz atıl kaldı. Madenlerle ilgilenen herkes zaten Bölüm'de. Küçük Organize Sanayi Bölgesi'nin Bölüm'de kurulmasının hem Bölüm'ü hem de ilçemizi canlandıracağını düşünüyoruz. Dediğimiz gibi bize bu konuda fikrimiz sorulursa tabii ki fikirlerimizi aktarmaya hazırız"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi