YENİCELİLER DERNEĞİ’NDE GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yeniceliler Eğitim, Kültür, Turizm, Spor Ve Yardımlaşma Derneği’nin 4 kasım tarihinde gerçekleştirilen kongre sonucunda yeni görev seçilen yönetim kurul arasında görev dağılımı gerçekleştirildi.

Dernek binasında yapılan Yaşar karaman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yeni yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi.

YENİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI:

Başkan: Yaşar Karaman 

Başkan Vekili: Bülent Bağbaşı

Genel Sekreter: Satılmış Doruk 

Teşkilat Sekreteri: İmdat Akbıyık 

Sayman: Mevlüt Davul 

Üye: İlyas Kayalı, Sabahattin Davul, Olgun Kaymaz, Serkan Akça, Aytekin Çakır, Şahin Bostancı.

BÜYÜK ZONGULDAK’IMIZA VE ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRSİN

Yeniceliler Eğitim, Kültür, Turizm, Spor Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Karaman, yeni dönem hedeflerinden bahsetti. 3 yılık yeni dönemde dernek faaliyetlerini arttırarak devam edeceklerini ve yeni projeler üreteceklerini belirtti. Karaman, “4 Kasım 2018 Pazar günü yapılan 13.Olağan genel kurulda derneğimizin tüzüğünde yapılan değişikler doğrultusunda; Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm konularına da önem verilmesine etkinlikler düzenlenmesine ve oluşan görev dağılımı ile yenicemizin tanıtımı başta olma üzere tüm yönetim kurulu ve Dernek üyelerinin işbirliği içerisinde görev yapmalarının doğrultusunda görevlendirdik. Yeni Yönetim Kurulu üyelerimizin başta Yenicemize Büyük Zonguldak’ımıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi