Merhum Başbakan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi, henüz yeni kurulmuş bir siyasi parti olmasına rağmen muhalefet partileri arasında ön sıralarda yer almayı başardı.

Yapılan anketlerde yüksek oy oranları ile dikkat çeken Yeniden Refah Partisi, Zonguldak’ta diğer muhalefet partilerini geride bırakan Yeniden Refah Partisi, köy ve mahalle temsilciliklerini de belirlemeye başladı.

Necdet Sarı’nın il başkanlığında tüm ilçe ve belde teşkilatlanmalarını tamamlayan Yeniden Refah Partisi, ülke genelinde de seçime katılmaya hak kazanan 15 siyasi parti arasına girdi.

Son birkaç ay içinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur ve Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’nu Zonguldak’a getiren Yeniden Refah Partisi çalışmalarına hız kazandırdı.

KAYNAK PAKETİ KİTABI HAZIRLADI

Yeniden Refah Partisi’nin çalışmalarıyla ilgili Yeni Adım’a bilgi veren İl Başkanı Necdet Sarı, “ Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde, rahmetli Erbakan Hocamızın yolunda hızla ilerliyoruz. İl-ilçe ve belde teşkilatlarımızı tamamladık. Köy ve mahalle temsilciliklerimizi belirliyoruz. Büyük kongremize resmi kayıtlara göre yaklaşık 45 bin kişi katıldı, bir o kadar da salona sığmayıp, dışarıda kalan insanımız vardı. Partimize gönül veren, teveccüh eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeniden Refah daha muhalefette iken kaynak paketi hazırlayıp kitap haline getiren ilk siyasi partidir. Her yıl 100-150 milyar dolarlık kaynak paketi hazırladık. Vatandaşlarımızın teveccühüne layık olacağız” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi