Yeniden Refah Partisi Kilimli İlçe Başkanlığı tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi, ardından esnaf ziyaret edildi.


Yeniden Refah Partisi Kilimli İlçe Başkanlığı tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Parti ilçe binasında düzenlenen kahvaltıya İl Başkanı Necdet üSarı, il teşkilat Başkanı Kenan Zeren ve İl Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kilimli ilçe Eski Başkanı Soner Ülgü, Yeniden Refah Partisi Kilimli İlçe Başkanı Ersin Akgün ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yeniden Refah Partisi Kilimli İlçe Başkanı Ersin Akgün, "Birlik beraberlik dayanışma amacıyla bu kahvaltıya düzenledik. il başkanımıza ve yöneticilerimize katıldığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca İlçe Başkanlığı görevine beni layık gördükleri için de teşekkür ediyorum. Kilimli'de çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Kilimli halkı partimize yoğun tevevcüh gösteriyor"dedi.


Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı'da, "Bugün Kilimli teşkilatımızla kahvaltıda bir araya geldik. Ersin Akgün kardeşimiz bizim kurucu üyemidir Soner Ülgü ile birlikte teşkilatlanmayı bugüne kadar getirdiler. Soner Ülgü ilçe başkanıydı ve şu anda il yönetim kurulu üyemiz oldu. ilçe teşkilatından sorumlu başkan yardımcısı olan Ersin Akün'de ilçe başkanız oldu. Bugün kahvaltının ardından esnaf ziyaretlerinini gerçekleştireceğiz. Kilimli halkıyla hemhal olacağız , halkımıza davamızı anlatacağız desteklerini talep edeceğiz. "ifadesini kullandı.
aynı hastalarda böyle bir şey bunu yakıştırıyor kahvaltının ardından İl Başkanı Necdet sarı ilçe başkanı Ersin Akgün ile partililer gün boyunca Kilimli esnafını ziyaret ettiler.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi