Yeniden Refah Partisi Büyük Kongresi 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.00 Ankara Ulus’ta Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bir yıl önce Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Birinci Büyük Kongresi’nin büyük bir coşku içinde şölen havasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Büyük Kongreye tüm ilçe ve il teşkilatları ile birlikte tam kadro katılacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, “ Partimiz rahmetli liderimiz Necmettin Erbakan’ın izinde, Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın liderliğinde Birinci Büyük Kongresi’ni büyük bir coşku ve şölen havası içinde gerçekleştirecektir. Partimiz bir yıl önce kurulmuş olmasına rağmen vatandaşlarımızın büyük teveccühünü kazanmış olup, ülke genelinde teşkilatlanma çalışmaları hızla tamamlanmış, ilimizde de teşkilatlarımız şu an seçim olsa seçime en iddialı katılacak şekilde çalışmalarını tamamlamıştır.

Birinci Büyük Kongremizin, aziz milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşlarımızı partimizin çatısı altında toplanmaya davet ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi