Enerji Bir-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Sedat Güngör, "
2020 yılı İş kolu üye sayıları sonucunda Enerji İş Kolumuzda Yetkinin adı yine Enerji Bir Sen oldu" dedi.
Sendika olarak örgütlü oldukları TTK, MTA, DSİ, TEİAŞ, Sanayi Müdürlüğü, KOSGEB ve EÜAŞ gibi bütün iş yerlerinde Kamu Çalışanlarının desteğini alarak 2020 yılında da yetkili Sendika olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Sedat Güngör şunları ifade etti:

"2020 yılı İş kolu üye sayıları sonucunda Enerji İş Kolumuzda Yetkinin adı yine Enerji Bir Sen oldu. İş Kolumuz kapsamında Örgütlü olduğumuz TTK, MTA, DSİ, TEİAŞ, Sanayı Müdürlüğü, KOSGEB ve EÜAŞ gibi bütün iş yerlerinde Kamu Çalışanlarının desteğini alarak 2020 yılında da yetkili Sendika olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bize bu zamana kadar, yapmış olduğumuz başarılı çalışma ve kazanımlardan dolayı güvenen ve destek olan bütün üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
İnşallah bundan sonraki süreçte de daha birçok kazanıma ve başarıya imza atarak diğer Kamu Çalışanlarının da desteğini alarak büyümeye ve Kamu Çalışanlarının umudu olmaya devam edeceğiz. Gayemiz, Sendikal yaşamda rakibimiz olan ve sürekli insanlara yalan, yanlış ve iftiralar atarak sendikacılık yapan,
Yetkili oldukları sürelerde Kamu Çalışanları için hiç bir kazanımları olmayan sağımızdaki ve solumuzdakilerin yaptıklarını yapmadan,Hiç bir kamu çalışanına yalan söylemeden, doğrular ve ilkeler üzerinden başarılarımıza başarı katmaktır. Bütün iş yerlerimiz de, İş Verimliliğini, İş Güvenliğini ve İş Barışını güçlendirerek hizmetlerin en güzel şekilde yürütümünü sağlamaktır. Bize bu yolda güvenen bütün üyelerimize ve Kamu Çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Bu başarıda emeği geçen, Sendika yönetim kurulu arkadaşlarıma, İş yeri Temsilcilerimize, Delege ve İl Temsilcilerimize de ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Enerji İş Kolumuzdaki 2020 yılı yetkimiz Enerji Bir Sen Zonguldak şubemize, İş kolu Çalışanlarımıza, Genel Merkezimize ve Memur Sen' imize hayırlı olsun"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi