Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz;
‘1387 personelle sabah kadar görev başındayız’ 
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Kd.Albay Cezmi Yalınkılıç, yılbaşı nedeniyle bölge trafik noktasında asayiş uygulamasına katıldı. 

Vali Tutulmaz yönetiminde protokol üyeleri araçları tek tek durdurarak emniyet kemeri takmaları konusunda sürücüleri uyardı. Uygulamanın ardından konuşan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “ 2021 yılı günü itibari ile bitiyor yarından itibaren, hep beraber 2022 yılına karşılayacağız. Bu yıl geçen senenin gölgesinde kalarak Pandemiden kaynaklanan sorunlar yaşadık.
Pandemiden kaynaklı değişiklikle ülkemiz ve dünya olarak sorunlarla karşı karşıya kaldık. Dileğimiz 2022 yılının daha iyi geçmesi yönünde.İnşallah hep beraber sağlıklı, huzurlu bu yılı karşılarız. Bu gece insanlarımız eğlenecek, huzurlu bir şekilde yeni yıla girecekler biz de kamu olarak kolluk kuvvetleri başta olmak üzere sağlık, zabıta her alanda kamu vatandaşlarımızın işini kolaylaştırılacak.  
Her türlü tedbir alındı kollukla ilgili olarak emniyet, jandarma ve sahil güvenlik olarak 194 ayrı ekip ve 1387 personel ile görevde olacağız. İl genelinde merkezi ile kırsalı ile köyü ile huzurlu bir yılbaşı akşamı geçirmeyi diliyoruz.Her alanda kolluk birimleri görev başındadır bu vesileyle sizlerle beraber jandarmamızın polisimizin ve sağlık personelimizin çalışmalarını takip edeceğiz ve onların yanında onları ziyaret edeceğiz."dedi.


Vali Mustafa Tutulmaz ardından 112 acil çağrı merkezi ile güvenlik ve acil durumlar koordinasyon merkezini (GAMER) ve jandarma personelini ziyaret etti.
(Haber-Ercan Demir)  

Editör: Haber Merkezi