Zonguldak Siyasetinin yeni ve genç yüzlerinden olan İYİ Parti Muslu Belde Başkanı Tansu Yıldırım yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. 

Daha önce gazetemizde yaptığımız bir haberde “İYİ bir gelecek ve memleket için girdiğim bu siyaset yolunda özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için her türlü mücadeleyi vereceğiz” diyen Yıldırım ‘Çocuklarımızın Yüzü Gülsün’ adlı projesiyle Işıkveren-Muslu-Göbü bölgesindeki ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. 

Öte yandan Yıldırım belde binasında öğrencilerin ödevlerine yardım ettiğini ve hatta matematik dersi anlattığını da sosyal medyada bir fotoğraf paylaşarak ‘İyi bir gelecek için #SenDeBizeKatıl’notunu da düştü. 

Muslulu vatandaşlar; “Türk siyasetinin ve özellikle Zonguldak’ımızın böyle genç, aktif ve dürüst siyasetçilere ihtiyacı olduğunu ve önlerinin açılması gerektiğini düşünüyoruz. Her platformda konuşmasında gençlerin önemini ve Türk Kadının cefakâr mücadelesinden bahseden Yıldırım’ın gençler için yeni bir proje hazırlığı içinde olduğu duyumunu aldık. Yeni projenin nasıl bir şey olacağı hakkında henüz bilgimiz yok ama toplum yararına iyi bir proje olacağına dair kesin gözle bakıyoruz” diyerek Tansu Yıldırım’ın çalışmalarını takdir ettiklerini ifade ettiler.

Muslu İYİ Parti Belde Başkanı Tansu yıldırım, çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi