Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, "Yıllardır çözülmeyen sorunların hepsini bir çözmeye talibiz İnşallah'' dedi.Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi.Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, halk gününe gelen vatandaşlarla tek tek konuşarak onların sorunlarını dinledi ve sorunların çözümü için çalıştığını ifade etti.

VATANDAŞLARIMIZ ÇAMURA BASMAYACAK
Vatandaşlara karşılıklı olarak birebir görüşen Başkan Selim Alan, parke çalışmaları ile ilgili olarak, "Kayabaşı sokağa geçeceğiz, oradan Yeşil Mahalleye geçeceğiz. Parkede 3 ekibimiz çalışıyor ama yetiştiremiyoruz. Vatandaşımızın çamura batıp batmaması için yürüyüş yolu yapalım diye canla başla çalışıyoruz, biraz sabır istiyorum."dedi.

ASFALTI KASIM'A KADAR TOPARLAYACAĞIM
Halk gününde vatandaşların şahsi talepleri karşısında Başkan Selim alan, "Asfalt çalışmalarını Kasım ayı sonuna kadar toparlayacağım. Şuan bir şey yapma şansım yok. Bu sorunlar 30 yıllın sorunu bugünün sorunu değil. Önce yollarımızı yapmak zorundayız. Kasım ayına kadar asfalt ve parke çalışmanı bitirmek istiyorum ondan sonra ufak tamir işlerini yapacağız."dedi.
21 Ağustos'ta bir sel felaketi yaşadıklarını ve ister istemez sıkıntı çektiklerini ifade eden Başkan Selim Alan, "Yıllardır çözülmeyen sorunların hepsini bir çözmeye talibiz . Dediğim gibi biraz sabır istiyorum keşke 1000 tane çalışalım olsa da her mahalleye sorunu kısa sürede çözsek."şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

 

Editör: Haber Merkezi