MİLLETVEKİLİ TUNÇ ABDİPAŞA BELDESİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK CADDE VE MEYDAN DÜZENLEMESİ YAPIM İHALESİNİN 22 EKİM’DE YAPILACAĞINI AÇIKLADI...

        AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Abdipaşa Belediyesi'nce yapımı gerçekleştirilecek olan Cadde ve meydan düzenlemeleri ihalesinin 22 Ekim 2018 tarihinde Abdipaşa Belediyesi'nde yapılacağını açıkladı. 

Bu açıklamda Tunç şunları söyledi:

       "Abdipaşa beldesinin altyapı, kanalizasyon, içme suyu ve dere ıslahları çalışmalarını tamamlandı. Şimdi sıra üst yapıya geldi. 22 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihalenin ardından cadde ve meydan düzenlemeleri yapılacak ve Abdipaşa Beldesi'nin çehresinin değişecek, daha yaşanılabilir bir görünüme kavuşacak.

       Abdipaşa Beldesi Yeşilpazar Mahallesi Atatürk Anıtı Meydanı, Atatürk Caddesi, Demirciler Sokak ve Pazaryeri Sokağını içine alan belde merkezinde 5000 M2 Meydan ve Yol Düzenlemesi, 1 adet Park Düzenlemesi, 1 adet Süs Havuzu, 1 adet Atatürk Anıtı, 1 adet Kent Saatı, 2 adet Kent Simge Anıtı yapılacak. Belediye Başkanı Yaşar Dönmez’in başarılı çalışmaları ile hükümet-belediye uyumu sayesinde beldeye önemli eserler kazandırdı." Dedi.

          (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi