Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, 10 Kasım vesilesi ile bir mesaj yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin, Ulu Önder Atatürk’ün miras bıraktığı fikir, eser ve inkılaplarının her zaman emanetçisi olacağını kaydeden Başkan Kamitoğlu’nun mesajı şu şekilde:

“Bağımsızlık karakteri, milletine ve ülkesine olan sevgisi, milli egemenlik ve demokrasi anlayışı, çağdaş uygarlık hedefleriyle yalnızca bizlerin değil, tüm dünyanın hayranlığını kazanan, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 80. yıldönümünde bir kez daha özlem ve rahmetle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı mücadelenin, ortaya koyduğu vizyonun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha iyi anlamakta ve ona hayranlığımız bir kat daha artmaktadır. Atatürk, Türk tarihine yön vermiş, ülkemizin geleceğine ışık tutmuş, bağımsızlık mücadelesi veren diğer ülkelere de örnek olmuştur. Onun öncülüğünde başlatılan ve günümüzde de sürdürülen bu ileri hamlelerle ülkemiz büyük bir değişim yaşamış, dünya devletleri arasında gücünü kanıtlamıştır. O, milletinin gönlünde yeri doldurulamayacak Ulu Önder olarak yaşamaya ve yaşatılmaya devam edecektir. Türk milleti, Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve ilkelerinden aldığı ilhamla ilerlemesini sürdürürken, ülkesini çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma azim ve kararlılığı ile geleceğe yürümektedir. Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine eriştirmek hepimizin ortak hedefidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”Dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi