CHP'nin Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan hakkında suç duyurusunda bulunmasını değerlendiren AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Arkadaşlar suç duyurusunda bulunmuşlar. Onun cevabını adli makamlar verir ancak bizim başkanımızın şu ana kadar yapmış olduğu çalışmalarla ilgili hiçbir sıkıntımız ve problemimiz yoktur. Biz kendisiyle konuştuk. Zaten bizim yanlış bir işimiz yok. Onlar ne yaparsa yapsınlar muhalefet yapmaya devam etsinler bu şekilde, biz de Zonguldak'ı güzelleştirmek için belediye başkanımız ve ekibi canla başla çalışıyor 18 aydan beri." dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan hakkında CHP'nin suç duyurusunda bulunmasını değerlendiren AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, sert sözler sarfetti.

Zonguldak'ın şuanda şantiyeye döndüğünü, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın verdiği sözleri tutmak için canla başla çalıştığını belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi'nin suç duyurusuyla ilgili şunları söyledi.

CHP'NİN AMACI GÜNDEMİ VE ORTALIĞI KARIŞTIRMAKTIR SADECE
 "10 yıldır Zonguldak'ı yönettik diyenlerin nasıl yönettiklerini gördük. 18 aydan beri Sayın belediye başkanımızın kanalizasyon başta olmak üzere bir sürü proje, bir sürü yoğun işler işler yürütülüyor ve Zonguldak'ın her tarafı şantiye haline döndürüldü. Başkanımız bu şekilde yoğun çalışıyor.
  Bu işi yapanlar her zaman için taşlamıştır, bu insanların üzerine yürümüştür ama bu işlerde bittikten sonra iyi ki de belediye başkanımız ve belediyemiz bu projeleri yapmış hayata geçirmiş diyeceklerdir. Ve yapılan bu işlerden en fazla yararlanacak kişiler de onlardır! Bizim yaptığımız ve yani belediye başkanımızın yapmış olduğu yanlış bir şey yok. Onun cevabı dediğin gibi adli makamlarca verilir. Biz işimize bakıyoruz.  Bizim hedefimiz 2023'e kadar başkanımızın verdiği çeşitli sözler var bunları yerine getirmek için şu anda bütün ekipler canla başla çalışıyor. Onlar bu şekilde muhalefet yapmanın hiçbir şeye faydası olmayacağını bildikleri halde ama iş gündemde tutmak, gündemi karıştırmak, ortalığı karıştırmak için yapmış olduğu işlerdir. Dediğim gibi biz işimize bakıyoruz, bizim hedefimiz Zonguldak'ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmektir. En başta bu işin başındaki belediye başkanımız da canla başla çalışıyor."ifadesini kullandı.

GEÇMİŞ 10 YILDA ŞUNU YAPTIK, BUNU YAPTIK, ZONGULDAK'IN ŞU KADAR YILLIK ALTYAPISINI BİTİRDİK DİYENLERİ GÖRDÜK!

"Peki geçmiş 10 yıllık dönemle ilgili AK Parti olarak herhangi bir suç duyurusu bulunma düşüncesi veya hazırlığı var mı? sorusuna ise AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "10 yılda şöyle yaptık, böyle yaptık, bu hizmetler yaptık, Zonguldak'ın şu kadarlık alt yapısını bitirdik diyenleri hep birlikte gördük. Geldiğimiz günden beri altyapı ile Selim başkanımız uğraşıyor. Kent merkezinde olsun, hastane civarında olsun.Tabii ki yapılan bu çalışmaları da vatandaşımız görüyor. Vatandaşımız bunun cevabını verecektir"diyerek cevapladı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi