AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak mitingine halkı davet etiğini söyledi.

Zeki Tosun yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız ve Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 5 Haziran Salı günü saat 17.00’de Madenci Anıtı'nda Zonguldaklı hemşerilerimize hitap edecek. Bazı bakanlarımızda Zonguldak’a gelecek. Cumhurbaşkanımız ve  Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan mitingin ardından madencilerimiz, eşleri ve çocuklarından olduğu bir iftar programına katılacak. Daha sonra da Ereğli'de programa katılarak Zonguldak programını tamamlamış olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak’a yapacağı bu ziyaret Zonguldak'a ve Zonguldaklı hemşerilerimize verdiği önemi göstermektedir. Bu yoğun sıkışıklık arasında Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldaklı vatandaşlarla beraber olacaktır. Şimdiden kendine hoş geldin diyoruz ve Zonguldaklı hemşerilerimizi de mitingimize saat 17:00’de Madenci Anıtı'nda davet ediyoruz” dedi.

ZONGULDAK İÇİN GÜZEL ŞEYLER SÖYLEYECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak ziyaretinde Zonguldak için güzel şeyler söyleyeceğini belirterek, “Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın Zonguldak  ve bölgemize ilgili güzel şeyler söyleyeceğini umut ediyoruz ve bekliyoruz.” dedi.

MADENCİ EŞLERİ VE ÇOCUKLARI İLE İFTAR DÜZENLENECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting sorası madencilerle, madenci eşleri ve çocuklarıyla birlikte iftarda bir araya geleceğini belirten Zeki Tosun şunları ifade etti: “Sayın Cumhurbaşkanımız iftar programına madenciler, madenci eşleri ve madenci çocukları katılacak. Yaklaşık 1500 kişilik bu iftar programında sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye ekonomisine buradan lokomotif olan madenlerde çalışan madenci kardeşlerimizle beraber iftarını açacak ve oradan sonra da Ereğli’ye gidecek.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi