AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun İl Başkanları toplantısına katılacağını söyledi.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'nın da İl Başkanı toplantısına katılacağını belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun şunları ifade etti:
 
"130. İl Başkanları toplantısına katılacağız. Ben yarın Belediye Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanımız, İl Genel Meclisi başkanımızla beraber il başkanları toplantısına katılacağız. Yarın benim katılacağım toplantı saat akşam 20.00'de teşkilat başkanımız Erkan Tan Yıldırım başkanlığında yapılacak. 
Biliyorsunuz seçim nedeniyle 3  aydır il başkanları toplantısı yapılamıyordu. Onun için de bu içerde 3 ay sonra yapacağınız ilk toplantı olacak. Tabii orada bir ihtimalle seçim sonuçları başta olmak üzere genel seçim sonuçları ve parti içi çalışmaları konusunda bir değerlendirme olacak. Daha sonra da tüm arkadaşlarımızın katılacağı Cumhurbaşkanımızın  Başkanlığında Cuma günü yapacağımız toplantıya katılacağız.Bu toplantının birim için ayrıca bir önemi var, bu sefer Belediye Başkanımız da bizle beraber toplantıya katılacak.
Daha önceki zamanda yaptığımız her ay il başkanları toplantısında Belediye Başkanımız  olmuyordu. İlk defa Belediye Başkanımızla toplantıya katılacağız.
Cumhurbaşkanımız bakanların, bakan yardımcıları katıldı.İnşallah il Başkanları toplantısı ve yeni Belediye Başkanımız ile beraber katılacağımız toplantı Zonguldak için hayırlı olur."
 

 GÖKÇEBEY ÇAYCUMA İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI CUMARTESI GÜNÜ YAPILACAK
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Gökçebey ve Çaycuma ilçelerimiz danışma toplantısının cumartesi günü yapılacağını belirterek şunları ifade etti:
 "Cuma günü gece Zonguldak'a dönüyoruz ve cumartesi günü de ilçe divan toplantılarımız var. Geçen hafta Kozlu, Kilimli merkez İlçe Divan toplantılarını yapmıştık.  Bu hafta cumartesi günü Gökçebey ve Çaycuma'da ilçe danışma toplantımızı yapacağız.Bunlara da seçimler münasebetiyle bir araya gelmiştik. Şimdi teşkilatlarımız ile beraber olacağız. Önce Gökçebey'de daha sonra Çaycuma'da yapacağız. Ondan sonraki hafta Ereğli ve Alaplı'da yapıp daha sonra da il danışma toplantısı yapacagız."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi