“Salgında kurtulmamıza vesile olsun”
Ramazan-ı Şerif ayının gelmesi nedeniyle bir açıklama yapan Zeki Tosun dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Salgın’dan bir an önce kurtulmayı Yüce Allah’tan dilediğini söyledi.
Tosun açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Korona Virüs Salgını nedeniyle bu yıl 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını buruk bir şekilde karşılıyoruz.
Ramazan-ı Şerif Ayının Milletimize, ülkemize, ve islam alemine sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Mevladan dilerim. Cenab-ı Allah’ın Tüm insanlığı içine düştüğü bu zor durumdan kurtarmasını, halkımızı ve İslam alemini sağlıklı ve huzurlu günlere erdirmesini niyaz ederim.
Zor günler yaşadığımız bu günlerde Ramazan ayının bereketini ve huzurunun hep birlikte evlerimizde ailelerimizle birlikte geçirerek Bayrama erişmeyi nasip etsin.
Bu vesile ile Başta Sağlıkçılarımız ve güvenlik güçlerimiz olmak üzere Tüm halkımızın Mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve huzur dolu günler temenni ederim.''

(HABER- ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi