AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Zonguldak Limanı kapatılacak şeklinde açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'a cevap vererek,"Limanı kapatılma söz konusu değil" dedi

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Sonuçta burada yıllardır çalışan bir liman var. TTK’nın var oluşuyla birlikte bu liman çalışıyor. Hizmet veriyor. Hazırda olan bu limanı kapatma söz konusu değil”dedi.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Tabi şimdi bunlar yetkililere sormadan ulu orta konuşulan şeyler. Sonuçta burada yıllardır çalışan bir liman var. TTK’nın var oluşuyla birlikte bu liman çalışıyor. Hizmet veriyor. Hazırda olan bu limanı kapatma söz konusu değil. Bizimde öyle bir çalışmamız yok. Orada Zonguldak Belediyesi aştıktan sonra çevre düzelemesi yapıldı. Şuanda devam ediyor. Aynı şekilde lavuar alanı dediğimiz kısımda çalışma başladı. Orada rahatsız olan kısım nedir kömürlerin açıkta olan kısmı. Bunlarla ilgili düzenleme yapılabilir. Filyos limanı bittikden sonra limanın balıkçılarımızın ihtiyacı var. Ro ro seferleri yapılıyor. Bunlar devam ediyor. İlerki zaman da yatların kullanabileceği liman haline gelebilir. Liman kapanacak şekilde konuşmalar kimsenin faydasına değil. Limanın kapanması söz konusu değil”dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi