FiLYOS ENDÜSTRi BÖLGESINDEKi YOL, TREN YOLU VE KÖPRÜ iHALELERi YAKIN ZAMANDA YAPILACAK. 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Ankara'da gerçekleştirilen il başkanları toplantısı sonrasında bakanlıkları ziyaret ettiklerini ifade.
ulaştırma ve altyapı Bakanlığı da yatırımlar ile ilgili görüşmeler yaptıklarını belirten İl Başkanı Zeki Tosun, "Önümüzdeki günlerde Filyos Liman inşaatını da hızlanarak devam edeceği, arkasındaki endüstri bölgesindeki yollar, tren yolu  köprü ihalelerin en yakın zamanda yapılacağı bilgisini aldık."dedi.


YENi BIR ÖNCEKi DÖNEM iL BAŞKANLARI TOPLANTISI ÇOK VERiMLi GEÇTi VE 12 AYDA TEKRARI YAPILACAK

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Ankara'da gerçekleştirilen il başkanları toplantısı değerlendirdi.
toplantı çok verimli geçtiğini ve 12 ayda tekrar bir araya geleceklerini ifade eden İl Başkanı Zeki Tosun şunları kaydetti;

"Ankara'da eski ve yeni il başkanları birlikte hafta içinde kuruluşundan bugüne AK Parti'nin il başkanlığının yapar arkadaşlarla ve şu anki yönetim kurulu il başkanlarımız da beraber Genel Merkezi toplantıya katıldık. Tabii bu ilk defa yapılan bir toplantıydı. 2001 yılında partimizin kurulduğu tarihten bugüne kadar görev yapan ağabeylerimiz, kardeşlerimiz toplantıdaydı. Toplantımızın ilk gününde teşkilat başkanımız Erkan Kandemir başkanlığında bölge Başkan yardımcıları beraber güzel bir toplantı oldu. burada kuruluşundan bugüne görev yapan il başkanlarımız söz aldılar, bazı sorular sordular, anılarını anlattılar. Verimli bir toplantı oldu. Daha sonra da Sayın Cumhurbaşkanımız toplantımıza iştirak etti. o da yarım saate yakın il başkanları ile beraber oldu ve onlardan gelen sorulara cevap verdi. Sonuçta partimizin kurulduğundan beri görev yapan il başkanlarımızın buluşmamız ići. en güzel bir ortam oluşturdu ve bundan sonra da 12ayda İnşallah bir daha toplantının yapılacağını teşkilat başkanının söyledi. Aralıklarla bu toplantıları yapılacak  Toplantıda Cumhurbaşkanımızın hepimize seslenmesi Türkiye'deki güncel olayları anlatması bilgilendirmesi O da önemliydi. daha sonra cumhurbaşkanımızı ayrıldıktan sonra dışişleri bakanımız devam eden Suriye operasyonu ile ilgili bilgileri hepimize aktardı. Suriye'de yaşananlar, olup bitenlerle ilgili Amerika'da yapılan ve Rusya ile yapılan görüşmelerle ilgili bilgiler aktardı. ondan sonra da hazine ve maliye bakanımız Sayın Berat albayrak,  ekonomi ile ilgili bilgileri hem önceki dönem başkanlarımıza hem de şu anki il başkanlarımıza anlatmış oldular.

TOPLANTIDA ZONGULDAK'I YENi VE ÖNCEKi DÖNEM 4 iL BAŞKANIYLA TEMSIL ETTiK
Zonguldak'ı  4 İl başkanıyla temsil ettik. Ben (Zeki Tosun), Celil Uzun, Hamdi Uçar ve Polat Türkmen
Verimli bir toplantı olduğu görüşü hakim. ilk defa böyle bir şey düzenlemesi ve yeni ve önceki  dönem il başkanlığımızın da tamamına yakını Bu toplantıya iştirak etmesi güzeldi.  bunun için teşekkür ediyorum. 12. Ayda tekrar bir araya geleceğiz"


ANKARA'DA BAKANLIKLARI ZiYARET ETTiK
Yeni ve önceki dönem il başkanları toplantısının ardından Ankara'da Zonguldak ilk olarak bazı bakanlıkların ziyaret ederek yatırımları görüştüklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun sözlerine şu şekilde devam etti:

"Biz daha sonra kaldık. Ankara'da belediye başkanımızla bizimle beraberdi, merkez ilçe başkanımız da vardı. bazı bakanlıklarda Zonguldak konuları ile ilgili görüşmeler yaptık. Devlet Hava meydanları genel müdürüne gittik orada hava alanı ile ilgili bazı konularımız var onları kendisiyle görüştük. daha sonra ulaştırma altyapı bakanlığı'na gittik yolu da bazı yatırımlar ile ilgili bilgiler aldık."

FiLYOS ENDÜSTRi BÖLGESINDEKi YOL, TREN YOLU VE KÖPRÜ iHALELERi YAKIN ZAMANDA YAPILACAK AK
Önümüzdeki günlerde Filyos Liman inşaatını da hızlanarak devam edeceği, arkasındaki endüstri bölgesindeki yollar, tren yolu  köprü ihalelerin en yakın zamanda yapılacağı bilgisini aldık.

SPOR BAKANIMIZLA ZONGULDAK'TA Ki SPOR YATIRIMLARINI GÖRÜŞTÜK

Aşam saatlerinde Sayın spor bakanımızla ile beraber görüşme yaptık Zonguldak'ta devam eden yatırımlar acil yapılması gereken spor ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.
Tabii bizim 2 gün Ankara'da yaptığımız görüşmeler hepsi Zonguldak'ta yatırımları Zonguldak'taki işleri aha çabuk büyümesi ile yapılan görüşmelerde bir hafta geçirdik. İnşallah bunların sonucunu alacağız"
(Haber-Ercan Demir)

"""""

Editör: Haber Merkezi