Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel,  tartışma konusu olan Karaelmas Kemal Köksal  stadyumunda incelemelerde bulundu.
Zemin, pist ve cevre duvarı yenileme çalışması için  çalışması  için Bakanlıkta istenen ödenek  2020 yatırın programına alındı. Stadya yenileme çalışmaları önümüzdeki yol başlayacağı için bu sezon  maçlar Karaelmas Köksal Stadyumunda  oynanacak. Stadyumun son durumu hakkında  bilgiler veren Yüksel, Zonguldak Kömürspor’un  maçlarını satatda oynayabileceğini belirtti.
Yüksel konu ile ilgili su bilgileri verdi” Karaelmas Kemal Köksal stadyumunun zemini, Atletizm pisti ve çevre duvarları için yenileme çalışması yapılması için  Bakanlığımıza müracaatımız var.  Müracaatımız kabul  gördü. Fakat 2020 yılı yatırıp planına alınması gündemde. Çalışmalar 2020 yılında yapılacak. Dolayısı ile biz  bu gelişme üzerine zeminde bakım ve iyileştirme çalışmalarına yoğun bir şekildi devam ediyoruz.
 Zemin toparlandı. Zonguldak Kömürspor yeni sezon maçlarını  evinde oynayacak. Bu konuda sıkıntı yok. Taraftarları yine Zonguldak Kömürspor’u karaelmas Kemal Köksal stadyumunda izleyecekler”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi