24 Temmuz Basın Bayramı ve Sansürün kaldırılışının 112.yıldönümü, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) tarafından düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık yaptığı açıklamada,kutlamalara tüm meslektaşlarını da davet ederek, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Sansürün Kaldırılışının  112..Yılı programını şu şekilde açıkladı:

"İli temsil eden Zonguldak Gazeteciler Cemiyet (ZGC ) 24 Temmuz basın bayramı ve sansürün kaldırılışının 112. yılı kapsamında  cuma günü saat 10 00' da Atatürk Anıtına çelen koyacak. Saygı duruşu. İstiklal marşı. Basın bildirisi okunması ve toplu fotoğraf ile tören sona erecek. Saat 11. 30 da Zonguldak Valisi Sayın Mustafa Tutulmaz, ZGC ' yi ziyaret edecek. Burada gazeteciler ile bir araya gelinecek. Aynı gün akşam saat 19.00'da Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Dr. Ömer Selim Alan, tarafından yemekli bir program Öğretmenevi'nde (bahçe teras)  gerçekleşecek.
Bu programa da Zonguldak İl Geneli meslektaşlarımız davetlidir. ZGC etkinlikleri gün içerisinde genel merkezde gazeteciler ile bir arada olunarak sohbet şeklinde devam edecek."

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi