Gazeteciler ev sahibi oluyor.
Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC ) öncülüğü  ve girişimi,  Zonguldak  Valiliğinin aracılığı ile gerçekleşen ZGC basın sitesinde inşaat yoğun çalışmalarla ilerliyor.
Karakoç firması inşaatı yapıyor 
Zonguldaklı, 110 gazetecinin ev sahibi olacağı ülkenin en büyük basın projesinden biri olan, biri olan ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin koordine ettiği Basın Sitesi inşaatı hızla ilerliyor. Yüklenici firma Karakoç inşaat ve sahibi Bilal Karakoç ve ekibi gerçekten işini profesyoneli, kurumsal bir firma .Bu yönden de şanslıyız. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Akbıyık, konu üzerinde yapığı açıklamada “İnşaat bugün için dolgu hafriyat, zemin düzenlemesi, istinat duvarı  ve kazı çalışması şeklinde devam ediyor. 
Mutluyuz, gururluyuz 
Temel çalışmalarında  birkaç güne kadar başlayacak. Bugün için yol çalışmaları da  devam ediyor. 2019 yaz ayında bitmesi düşünülüyor. Toplam muhammen bedel 19 milyon, İhale bedeli ise 16 milyon tutarına yakın” şeklinde konuşarak “ZGC basın sitesinde 110 Zonguldaklı gazeteci konut sahibi oluyor, gururluyuz mutluyuz,  Zonguldaklı Gazeteciler her şeyin en iyisine ve güzeline layık, yakında başka önemli  sürpriz projelerle de gündeme geleceğiz, tüm çalışmalarımız gazeteciler ve  gazeteci arkadaşlarımız, meslektaşlarımız içindir” dedi.
Teşekkür 
Akbıyık, Basın Sitesinin inşaatına başlanabilmesi için büyük yardımlarını gördüğü Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’a , Zonguldak  milletvekillerine,  Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir’ e, TOKİ başkan, başkan yardımcılarına ve üst düzey yönetimine ,siyasi partilere  ve geçmişten bugüne tüm emeği geçenlere ZGC  heyeti( yönetim ,onur ve denetim kurulu ) adına ayrıca teşekkür etti. (Haber Sercan Yıldırım )

Editör: Haber Merkezi