Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) tarafından Kurban Bayramın ikinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi.
Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde gazeteciler bayramlaştı, birlikte sohbet ettiler, Zonguldak gün deli olan konuları tartıştılar.
bayramlaşma törenine Merkez ve ilçelerde görev yapan çok sayıda yazılı ve görsel basın kuruluşları temsilcileri katıldı.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık yaptığı açıklamada tüm gazeteci meslektaşlarının ve Zonguldak halkının mübarek kurban bayramını kutladığını belirterek, "Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak mübarek Kurban Bayramının ikinci gününde geleneksel bayramlaşma törenimizi sosyal mesafe kurallarına uygun ve hijyenik ortamda ve maske takılmasına dikkat edilerek sahada görev yapan arkadaşlarımızla birlikte kutluyoruz. Dün biliyorsunuz Zonguldak Valiliğimizin kısıtlı ortamda yaptığı bir bayramlaşma programı vardı, bugün de Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak, ili temsil eden cemiyet olarak hem sahada çalışan arkadaşlarımız hem de görev yapan arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti genel merkezinde bayramlaşma törenindeyiz. Gazeteciler bayramda bile çalışarak görevlerini icra ediyorlar. Bu yıl son dini bayramımız olan Kurban bayramınızı kutluyoruz. Zonguldak halkına ülkemize bölgemize hayırlara vesile olsun diliyorum, meslektaşlarıma da iyi bayramlar dileklerimi sunuyorum. " ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi