İstanbul'da Zonguldak tanıtım günleri yapılacak.

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Genel Başkanı Ziya Öncan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz' ziyaret etti.

Vali Mustafa Tutulmaz konuklarını Valilik Şehit Piyade Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda ağırlayarak "Hoş geldiniz" dedi. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

ÖZCAN: İSTANBUL'DA ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİ YAPACAĞIZ

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Genel Başkanı Ziya Öncan ise toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, "Zonguldak dernek federasyonları olarak Yeni oluşan yönetim ile tanışma ve nezaket ziyareti gerçekleştirdik.Bunun yanında İstanbul’da. yapmayı planladığımız Zonguldak tanıtım günleri ve fuar günü ile ilgili görüş alışverişse bulunarak sunum yapacağız. İstanbul Yenikapı’da bütün illerin federasyonlarının öncülüğünde tanıtım günleri yapılıyor. Bazı iller dokuzuncusunu yapıyor, Zonguldak olarak biz ilkini yapacağız.
Biz dilekçemizi verdik tarihini İstanbul Büyükşehir Belediyesi belirleyecek. Tanıtım günleri Eylül-Ekim ayı gibi yapılıyor, kesin dönüş yapıldığı nda bunu geniş kapsamlı basın toplantısıyla açıklayacağız."dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi