AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Kanal Z'de Bülent Ecevit Üniversite Hastanesi'nde yaşanan onkoloji doktoru istifası ile ilgili soruları cevapladı.
Haziran ayında Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Uzman ataması için çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Hamdi Uçar ayrıca Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasına da Onkoloji Uzmanı atanacağını belirterek şunları kaydetti:
"Üniversiteler Özeldir. Son dönemlerde Tıp fakültesi en çok önemli şikayetler geliyor. Onkolojideki arkadaşım istifa etti kendisi Zonguldaklı. Yalnız kaldığını üniversite eğitimi destek vermediğini ilgilenmediği konusunda sitemi oldu. Daha önce de istifa etmek istediğini ama geri aldığını söyledi. İstifa etmeyi kafaya koymuş İstanbul'a gidecekmiş. Sürecin yönetimi konusunda sıkıntılar var üniversitede. En kısa zamanda bir onkoloji uzmanının tıp fakültesinde gönderilmesi konusunda bir çaba içerisindeyiz.

Yeni hastaneye de onkoloji uzmanı gelecek hem tıp fakültesinde hem de üniversitede 2 onkoloji uzmanımız göreve başlayacak"dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi