Demokratik Sol Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Pekcan Günarslan, Zonguldak'ta Ecevit'in heykelinin dikilmesini istedi.

Pekcan Günarslan, Vali Mustafa Tutulmaz'a ve Belediye Başkanı Selim Alan'a seslenerek,  "Zonguldak'tan 4 kez milletvekili seçilen ve Başbakanlık yapan Bülent Ecevit'in Zonguldak'a sayısız hizmetleri olmuştur.TTK'ya işçi alım olsun gerek Zonguldak a yaptığı sayısız yatırımlarla ilgili bakıyoruz ki gençler olarak Zonguldak'ta  merhum Bülent Ecevit ile ilgili sadece Bülent Ecevit üniversitemiz ve Bülent Ecevit Caddesi dışında isminin yer aldığı başka bir ibare yok.

Zonguldak'a sayısız hizmet etmiş olan. Karaoğlan lakabıyla anılan  merhum Bülent Ecevit'in en azından heykelinin dikilmesini talep ediyoruz Sayın valimize Sayın belediye başkanımızdan. Bu konu ile ilgili Gençlik Kolları olarak üzerimize düşeni yapmaya da hazırız. Bir an önce Zonguldak'ta Ecevit isminin yaşatılmasını talep ediyoruz ." dedi 

ÇARE DSP'de

Demokratik Sol Parti Gençlik Kolları Başkanı Pekcan Günarslan,  ayrıca son yıllarda bir çok siyasi partinin kurulduğunu belirterek, "bunun hiçbiri demokratik Sol Parti'nin yerini tutamaz.Çare DSP dir.. DSP yeniden şahlanacak tır oylar bölünmesin."dedi.

HABER:ERCAN DEMİR

Editör: Haber Merkezi