Ağustos ayında tatil, Eylül ayında tekrar toplanacak

Zonguldak Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci birleşimi Belediye Başkanı Muharrem Akdemir başkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan yoklamanın ardından; Zabıta Müdürlüğü’nün Kilimli dolmuş hattında 67 M 0142 plakaya bağlı hattın Hüsnü Samet Akduman adına tescili

Kilimli dolmuş hattında 67 M 0192 plakaya bağlı hattın Samet Can Bektaş adına tescili talebi hakkında ki Trafik Komisyonu Raporları oy birliği ile kabul edildi.

KHK DEĞİL TORBA KANUN

Gündemin üçüncü maddesi olarak ise; Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün Belediye 2018 Yılı Gelir Tarifesinde Geçici Su Abonelikleri bölümünde değişiklik yapılması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu konusunda sert tartışmalar yaşandı.

Belediye meclis üyeleri söz alarak bunu KHK değil 7143 sayılı torba kanun la değişiklik olduğunu belirttiler. Ayrıca sadece meskenleri değil işyerlerini de kapsamı gerektiğini ifade ettiler.

,. MHP, AK Parti, CHP ve bağımsız meclis üyeleri konusuyla ilgili görüşlerini dile getirdiler ve, madde KHP yerine torba kanun şeklinde değiştirilerek oylandı.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün bilgi mahiyetinde ki Trafo Alanına ilişkin plan tadilatı teklifi hakkındaki imar Komisyonu Bilgi Raporunun okunmasını ardından

Son madde olarak ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun mülkiyetindeki taşınmazın Resmi Kurum Alanı olarak imar planı tadilat hakkındaki İmar Komisyonu Raporu oylanarak kabul edildi.

AĞUSTOS AYI TATİL

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir gündem maddelerinin görüşülmesini ardından Ağustos ayında meclisin tatil yapacağını ve 3 Eylül’de ise toplanma kararını meclisin onayına sundu ve oy birliği ile kabul edildi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi