Zonguldak Belediyesi tarafından toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi. 

Belediye yemekhane katında düzenlenen şölene, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, belediye meclis üyeleri ile aileler ve çocukları katıldı.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, törende yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl sünnet şöleni gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Belediye tarafından her yıl ücretsiz olarak çocukları sünnet ettirdiklerini dile getiren Akdemir, "Bu mutlu günlerinde bütün çocuklarımızın yanındayız. Bundan sonra da belediye olarak aynı sosyal sorumluluk içeren çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çocuklarımız sünneti nedeniyle Atatürk Devlet hastanesi Başhakeme Hasan Tosun’a teşekkür ediyorum ayrıca." diye konuştu. 

Ardından Zonguldakspor Kulüp başkanı Süleyman Caner ve CHP il Başkanı Hakkı Güney, sünnet olan çocuklara ileriki yıllarda başarılar dileyip damatlıklarını da görmek nasip eder şeklinde konuştular. 

ÇOCUKLARA ZONGULDAKSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Sünnet olan çocuklara içinde Zonguldakspor forması ve şapkası bulunan hediye paketleri dağıtıldı. Hediyelerini verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi