Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Zonguldak'ta yolların asfaltlanması nedeniyle Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a teşekkür ettiğini ifade ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı zamanından beri asfaltlanmayan yollar AK Partili Belediye Başkanı zamanında asfaltlanıyor demek ki Zonguldak cezalandırılmıştır.Tekrar söylüyorum yolun asfaltlanmasından dolayı Selim Alan'a tekrar teşekkür ediyorum. Bu da Zonguldak'ın 10 yıldır cezalandırıldığını bir delilidir" ifadesini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney önemli açıklamalarda bulundu.

BÜYÜK KURULTAY NİSAN VE MAYIS AYINDA YAPILACAK
8 Kasım'da delege seçimlerini başlayacağını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, İl Kongresi'nin ardından Nisan ve Mayıs ayında büyük kurultayı yapılacağını ifade etti.
UKRAYNA ZIYARETİ UMARIM İYİ SONUÇLANIR
Vali Erdoğan Bektaş ve Belediye Başkanı Selim Alan'ın Ukrayna ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Hakkı Güney, "Eğer Zonguldak için gelişmeler güzel olacaksa o zaman bizim için iyi bir değerlendirmedir. Ziyaretten Zonguldak için iyi sonuçlar getirmesini umut ediyoruz."dedi.

ZONGULDAK 10 YILDIR CEZALANDIRILMIŞ

Zonguldak'ta yolların asfaltlanmasını değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, "Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Zonguldak adına teşekkür ederim. 10 sene boyunca bu Zonguldak halkını cezalandırıldı.İnsanların bu noktada kesinlikle ve kesinlikle siyasi anlamda cezalandırılmaması gerekirdi.10 sene Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi Zonguldak'ta görevli olduğu için hükümet tarafından Zonguldak cezalandırılarak bu noktaya bırakılmıştır.Şimdi bunun yanında Bakan Bey'e 10 seneden beri dosya gidiyordu, dereni temizlenmesi anlamında ancak yarın Bakan bey gelir bir açıklama yaparlar dere yatağında faaliyete geçir ise hiç şaşırmamak gerekir. Bu şehir bu kadar cezalandırılmamalıydı.Bunu Zonguldak halkının takdirine bırakıyorum. Ama yine söylüyorum uğraşlarından dolayı da Dr.Selim Alan'a Zonguldak adına teşekkür ederim" dedi.
(Haber-Ercan Demir)

 

Editör: Haber Merkezi