Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Emniyet Müdürlüğü'nün WhatsApp ihbar hattına her türlü şikayetin iletilecebileceğini kaydetti.

İyi bir sosyal medya kullanıcısı olan İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, yaptığı paylaşımlarla kentimizde gördüğü sıkıntılara çözüm yolları üretirken, Zonguldak Emniyeti'nin kurduğu WhatsApp ihbar hattını da Zonguldaklılara hatırlatıyor.

Turanlı, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda "Ahlaka, vicdana ve hukuka sığmayan her türlü rahatsızlık ve huzursuzlukla mücadele bizim işimiz; Bildirmek vatandaşın görevidir" diyerek vatandaşların Emniyet Müdürlüğü'nün WhatsApp ihbar hattı olan 0 505 318 67 09 'e sorunlarını ve ihbarlarını iletmelerini istemişti.

Turanlı son yaptığı paylaşımda ise yine Zonguldak Emniyeti'nin WhatsApp ihbar hattını vatandaşa hatırlatırken şu ifadeleri kullandı:

'Devlet, devletine saygılı, kanunlarına riayet eden, ihtiyaçlarını meşru zeminlerde karşılayan her mağduru, her mazlumu korur. İnsanımıza yardım, hukukunu koruma noktasında herkese kapımız açık, görevden kaçmayız ancak kimseden sufle almayız. Ne demiştik; WhatsApp: 0505 318 67 09' 

(HABER: GAMZE TAŞDEMİR)

Editör: Haber Merkezi