Ticaret Bakanlığı'na bağlı Doğu Marmara Gümrük Ticaret Bölge Müdürlüğü uzantısı Zonguldak Gümrük Müdürlüğü ve Zonguldak Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünde görev değişimi.

Zonguldak Gümrük Müdürü Mehmet Yıldız ve Zonguldak Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Mehmet Taştan'ın tayini çıktı.

Gümrük Müdürü Mehmet Yıldız'ın tayini İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne çıkarken Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Mehmet Taştan'ın tayini de Tekirdağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne çıktı.

Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail maden Tayini çıkan Gümrük Müdürü Mehmet Yıldız ve Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Mehmet Taştan'a veda ziyaretinde bulundu.

Yeni görev yerlerinde başarılı çalışmalarının devamını dileyerek bugüne kadar Bakanlıkça yapılan çalışmalarda İl Müdürlüğü ile birlikte koordineli olarak uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Zonguldak Gümrük Müdürü Mehmet Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bakanlık birimleri olarak uyumlu bir çalışma ortamı içerisinde bulunduklarını, bundan sonraki süreçte de aynı uyumun devam edeceğini düşündüğünü ifade ederek ziyaretinden dolayı Ticaret İl Müdürü İsmail Maden'e teşekkür etti.

Zonguldak kaçakçılık istihbarat müdürü Mehmet Taştan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden tayini çıkan Bakanlık mensubu müdürlere yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyaret tamamlandı. 

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi