Aylar önce uçuşa tekrar açılan Zonguldak Havaalanı'nda yine uçuşlarda sorunlar yaşanıyor. Büyük umutlarla başlatılan uçak seferlerinde ciddi sorunlar yaşanması gurbetçiyi bezdirdi.

Germania Hava Yolları'nın iflasından sonra, Zonguldak'a Atlas Global firmasından kiralanan uçaklar bir türlü sağlıklı uçuş gerçekleştiremiyor. Geçtiğimiz haftalarda, Zonguldak yerine Kastamonu Havaalanı'na iniş yapan uçak, bugün de sorunlar yaşadı.

Yolcuları saatlerce uçağın içinde beklettiler

Zonguldak - Düsseldorf uçuşu gerçekleştirmesi beklenen Atlas Global'a ait uçak, Zonguldak Havalanı'ndan kalkış yapamadı. Yolcular uçağın içerisinde 6 saat bekletildi. Yolculara önceden haber verilmezken, sıcak havada uçağında dışında çıkmalarına bile izin verilmedi. Bu duruma yolcular isyan ederken, bir daha bu uçakla Zonguldak'a gelmeyeceklerini belirttiler. Uçak biletlerinin pahalı olduğuna da dikkat çeken vatandaşlar, havalimanında bir sömürü söz konusu olduğunu söylediler.

Biletler çok pahalı ve hizmet kalitesi çok zayıf

Geçtiğimiz günlerde de aynı uçaktaki yolcuların bavulları, bir gün sonra gelmişti. Sosyal medyadan isyan eden yolcular. Havalanı yetkililerini kınarken, havaalanın üzerinden rant sağlandığını ifade ettiler.

Kefil olan dernekler nerede?

Yolcuların bir diğer isyanı da, Zonguldak uçuşlarına kefil olan yöre derneklerine. Yolcular, derneklerin show yaptığını ve şimdi de kendiler sahip çıkılmasını istediklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi