AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim alan kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine de devam ediyor.

Selim Alan beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Zonguldak Valiliği Sosyal hizmet Merkezi’ni ziyaret etti.

Sosyal hizmet Merkezi Müdürlüğü Veli Köktürk'ü makamında ziyaret eden Selim Alan ve beraberindekiler birlikte sohbet ettiler.

Selim Alan Ayrıca Sosyal Hizmetler Merkezi çalışanlarlarıyla da tek tek tokalaşarak onların desteklerine istedi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.Selim Alan Zonguldak’ı sosyal belediyecilik, Gönül belediyeciliği ile tanıştıracaklarını belirterek şunları ifade etti.

“31 Mart tarihine kadar bu ziyaretleri devam edecek. İnşallah tüm hemşerilerimize ziyaret edeceğiz onların dertlerini dinleyeceğiz, bizlerden beklentini ve taleplerini dinleyeceğiz. İnanıyoruz ki sandıktan bir çıkacağız ve hepimizin hak ettiği hepimizin beklediği Zonguldak’ı cumhuriyetimizin ilk şehri Emeğin başkenti memleketimizi en güzel nasıl temsil ederiz, en güzel hizmeti nasıl taşırız onun için çalışıyoruz. Şu anda da Sosyal Hizmetler merkezindeyiz Sayın müdürümüze sohbet ediyoruz, çalışanlarımıza dinliyoruz onların desteklerinizi rica ediyoruz. İnşallah bu kalplerimizi sonu zafer olacaktır. 31 Mart'ta ipi göğüsleyerek Zonguldak’ımızı sosyal belediyecilik ile Gönül belediyecilik ile tanıştıracağız. Önce millet ve memleket diyerek vatandaşlarımızın İnşallah teveccühünü kazanacağız” 

Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Veli Köktürk’de, kurum olarak yerel yönetimler ile işbirliği halinde olduklarını belirterek güçlü bir yerel yönetim Arzu ettiklerini söyledi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi