Zonguldak Belediye Başkanı  Ömer Selim aAlan, "Zonguldak'ı artık Türkiye'nin en büyük köyü sıfatından kurtaracağım" dedi. Başkan Ömer Selim Alan ayrıca 'Zonguldak seçilmişler yönetecek" şeklinde konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

HİÇ BİR BÜROKRATLA SORUNUM YOK 
Mecliste Zonguldak bürokratlar değil seçilmişler yönetecek sözlerinin hatırlatılması üzerine Başkan Selim Alan, "Ben şahsım adına seçilmişler vatandaşın karşısına geçip oy isteyip ve ondan hesap soruluyorsa seçilmiş yönetmelidir. Bürokrasinin görevi seçilmişe yardımcı olmaktır. Zonguldak’ta bir sıkıntı yaşamadık. Benim hiç bir bürokratla sorunum yok, iyi geçinmek zorundayız. Zonguldak’a hizmet için bu gerekiyor. Geçmişte olmuş, geçmişe bakarsak ayağımız tökezler. Biz her zaman önümüze bakalım."dedi.

NERGİS PARKI'NI ÖYLE BIRAKMAYACAĞIM
Fevkani Köprüsü'nün durumunun belli olmaması sebebiyle Nergis Park çalışmalarını en sona bıraktığını açıklayan Başkan Selim Alan, "Nergis Park açıkladığımız beş projeden biri. Köprünün durumu, dere ıslahı için projeyi en sona bıraktık. Orası benim için çok önemli, orayı öyle bırakmayacağım. "dedi.

Temizlik görevlisinin  2 öğrenciye burs vermesini değerlendiren Başkan Selim Alan,  kutladığını belirterek sanırım bu bazılarına örnek olmalı şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ücretsiz tuvaletin çok kısa süre içerisinde halkın hizmetine açılacağını da sözlerine ekledi.
(Haber-Ercan Demir)

 

Editör: Haber Merkezi