AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "5  yılda Zonguldak'ı insanların daha mutlu yaşayacağı bir kent haline getireceğiz" dedi.
Zeki Tosun yaptığı açıklamada, tüm hizmetlerin  gerçekleştirileceğini belirterek, "Bu yıl da yerel seçimlerde belediyeyi kazanarak 5 yıl Zonguldak Belediyesi'nde Zonguldak'ı yönetecek  İnşallah. Bu 5 yılda da Zonguldak'ı Belediye Başkanımızla beraber insanların daha mutlu olacağı daha güzel bir şekilde yaşayacağı bir kent haline getirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

iŞÇiLERiMiZ HAK ETTİKLERİ ÜCRETİ ALACAK
Türk iş  hükümetin Toplu sözleşme görüşmeleri çerçevesinde anlaşmaya varmasını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Genel Maden İşçileri Sendikası ile toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Hükümetimizin bu soruna çözüm bulacaktır.''dedi

iL BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILABiLiR
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Bayram sebebiyle il başkanları toplantısının yapılamadığını dikkat çekerek, "Araya bayram girdi. 23 Ağustos'ta Ankara'da kutlama var. Belki o gün il başkanları toplantısı olabilir" diye konuştu.

18. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI GENEL MERKEZDE YAPILACAK
Ak Parti'nin 18. kuruluş yıldönümü kutlamalarının partinin genel merkezinde yapılacağını kutlamalara milletvekilleri ile beraber katılacağını belirten İl Başkanı Zeki Tosun sözlerine şu şekilde devam etti: "14 Ağustos 2001 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimiz kuruldu. Bu yıl da 14 Ağustos'ta 18.yılını idrak ettik. Bayrama denk geldiği için de 23 Ağustos'ta genel merkezde bir kutlama yapılacak. Kutlamaya milletvekillerimiz  ve bizler katılacağız. Ben öncelikle partimizin 18 yılda Türkiye'de ve ilimizde yaptığı bütün yatırımları, Zonguldak için yapılmış olan projeler ile ilgili Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. 18 yılda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini hep beraber gördük ve yaşadık.  Sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'la beraber ilk parti kurulduktan sonra 15 ay sonra iktidara geldik. İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar taşıdığımız yüksek sorumluluk ile beraber bugün ülkemiz için milletimiz için gece gündüz demeden çalışan bir başımızda bir hükümetimiz var. Biz de onun yol arkadaşları olarak onun yanında hep beraber bütün teşkilatlarımız da dimdik bu güzel işleri yapmak için çaba sarf ettik. Allah'a şükür ki Zonguldak AK Parti'ye her zaman destek vermiştir. Ben bir kez daha kuruluşunun 18. Yılını tebrik ediyorum.  Bu dava uğruna çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kurulduğu günden bu yana hizmet veren bütün teşkilat mensuplarımıza üyelerimize hepsine tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum, ebediyete intikal eden dava arkadaşlarımıza da rahmetle anıyorum" dedi.
(Haber -Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi