Kırmızı-Lacivertli ekip kendi evinde 85 dakika 10 kişi oynayan Uşakspor’a 1-0 yenilerek üçüncü haftayı’da puansız kapattı.
TFF 2. Lig Beyaz grupta 3’üncü hafta maçında Uşakspor’la karşılaştı.. Peş peşe oynadığı Akhisarspor ve Pendikspor’dan puansız ayrılan Kırmızı-Lacivertli sezona istediği gibi başlangıç yapmamıştı. Uşakspor ile Pazar günü oynayacağı maça çok büyük önem veriyordu. Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanan müsabaka saat 15.30’da başladı.
10 KİŞİ KALAN RAKİP DEVREYİ 1-0 ÖNDE KAPATTI

Zorlu karşılaşmayı Bursa bölgesinden Hasan Kaçar yönetti. Yardımcılıklarını ise Serdar İla ve Birtan Yavuz yaptı. Maçın hemen başında gelişen Zonguldak Kömürspor atağında Uşakspor kalecisi Umut Kaya, ceza sahası dışında rakibini düşünce kırmızı kart görerek oyum dışı kaldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında üstünlüğü kuramayan Zonguldak Kömürspor, 44. Dakikada 1-0 geriye düştü. Bu dakikada kaleci Sinan ceza sahasında rakibini düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mehmet Boztepe takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı 1-0 Uşakspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.
İKİNCİ YARIDA GERGİN ANLAR YAŞANDI

Maçın ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. Zaman zaman iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, rakip kaleye gol için yükseldiler.Ancak son vuruşlarda başarısız olunca geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı.
Maçın hemen başında kalecisi atılan Uşakspor, ikinci yarıda skoru koruma anlamında ne gerekiyorsa yaptı. Her pozisyonda kendilerini yere bırakan kaleci ve futbolcuları yata yata maçı bitirdiler. Uşakspor teknik patronu Serkan afacan, maçın 90’ıncı dakikasında yedek kulübesinde kırmızı kart gördü.
İkinci yarıda gol çıkmayınca karşılaşma 1-0 Uşakspor’un üstünlüğü iye sonuçlandı.
Bu sonuçtan mora üst üste üçüncü maçını kaybeden Zonguldak Kömürspor, henüz puanla tanışamadı.
HABER: ERCAN AYGÜN 

Editör: Haber Merkezi