TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 12’inci hafta mücadelesinde  yarın deplasmanda 1922 Konyaspor ile karşılaşacak. Son hazırlığını dün yapan Zonguldak Kömürspor, 2 gün öncesinden Konya’ya giderek bir otelde kampa girdi.
 Geçtiğimiz hafta  kendi sahasında Samsunspor’a yenilerek  Play-Off yolunda   yara alan Kırmızı-Lacivertli ekip, Konya maçından mutlak puanla dönerek kaybını telafi etmek istiyor.
Konya’dan galibiyetle döneceklerine  inandıklarını belirten Teknik patron Serkan  Afacan, şunları söyledi;” kendi sahamızda oynadığımız Samsun maçında   talihsiz bir yenilgi aldık. Bu yenilgiyi telafi etmek için   mücadele edeceğiz.  Konya zor bir deplasman. Onlarında  şiddetle  puana ihtiyaçları var.Biz zirveden daha fazla uzaklaşmamak için bu maçtan mutlaka   puanla dönmeliyiz. Oyuncularımıza  bu konuda güveniyoruz” dedi
Kırmızı-Lacivertle ekipte zorlu Konya maçı öncesinde sakat olan defans oyuncusu Emre Can, takımdaki yerini alamayacak.
Pazar günü saat 13.30’da başlayacak  müsabakayı Kocaeli Bölgesinden  Serkan Önsal yönetecek.
Zorlu karşılaşma öncesinde 18 puana sahip olan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin 6’ıncı sırasında, 9 puanı olan 1922 Konyaspor ise 16’ıncı basamakta yer alıyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi