Zonguldak Köyleri Dayanışma Derneği'nin 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi.
Tek aday Hasan Yaman'la gidilen kongrede Hasan Yaman yeniden güven tazeleyerek başkan seçildi. 
Güven tazeleyen Hasan Yaman, yeni yönetim ile birlikte Pandemiden dolayı yarım kalan çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.
Yapılan genel kurula; Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Tüm Emekliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, Devrek, Gökçebey Köylülerini Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Meclis üyesi Lütfü Çavuş, lokantacılar ve Kahveciler Odası Başkanı Alparslan Küçük Ve dernek üyeleri katıldı. 

Dernek Başkanı Hasan Yaman, açılış konuşmasında şunları söyledi; “ Derneğimizi 2012 yılında kurduk. ilk kurulduğunda Derneğimizin ismi ve Beycuma Kalkındırma Derneği idi sonradan üyelerimiz çoğaldıkça Derneğimizin adı Zonguldak Köylerini Kalkındırma Derneği olarak değişti. Derneğimizin üyelerinin çoğunluğu Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalıştığı için katılamadılar. Pandemi den dolayı uzun bir süre dernekçilik yapamadık. Yeni yönetimimiz ile birlikte yeni işler yapabilmek için can atıyoruz. Köylerimize gideceğiz daha önce yaptığımız gibi ihtiyaç sahiplerini belirleyerek yardımcı olacağız. Yeni yönetim ile birlikte yeni hizmetler vereceğiz dedi. 
Derneğin Genel kurulda  Divan Başkanlığını  Çaycuma Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu yaptı. 
Zonguldak Köylerini Kalkındırma Derneği'nin yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu.
Hasan Yaman, Recai Durmuş, Sabahattin Kösebedel, Kadir Korkmaz, Caner Güven, İsmail Terzi, Suat Canbir, 
Denetleme Kurulu Üyeleri ise: Ali Öztürk, Yavuz Boz, Necat Cebeci, Hasan Çiftçi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi