Zonguldaklı Sanatçı Aysel Işık, söm söm yarim şarkısının klibini Zonguldak'ta çekecek.

Sanatçı Aysel Işık yaptığı açıklamada, Çekici kliple beraber  memleketimizin güzel sıcak insanını, Memleketiminin say say bitmeyen güzelliklerini tanıtmak istediğini belirterek şunları ifade etti:

"İki tane şarkım var şu an sözü ve bestesi kendime ait. Onun akabinde 13 tane eserim var 7 tanesi bana ait birçok ünlü arkadaşımla Bayhan, Şafak Sönmez, Toprak ışık sonra Erkan Kaya ile düetim va. Çok güzel eserlerle geliyorum. Tabii önceliğim söm söm yarim. Kendi kalemde, memleketim  Zonguldak'ta klibini çekmek istiyorum. Bu benim için Onur verici gurur verici. Halkımızdan destek bekliyorum, belediyeden ve kültür bakanlığından hemşehrilerimden destek bekliyoruz. Onun akabinde birbirinden güzel eserlerle geleceğim inşallah. Tabii önceliğim kendi memleketimde klibimi çekmek istiyorum. Memleketimizi ve  memleketimizin güzel sıcak insanını tanımak istiyorum. Memleketiminin say say bitmeyen güzelliklerini tanıtmak istiyorum. Tüm Zonguldak'ın sevgi ile kucaklıyorum. selamlıyorum"dedi.


AYSEL IŞIK KİMDİR:
1978 Kdz. Ereğli doğumlu Alaplı Bektaşlı köyünden.babadan kalma bir miras Benim için sanat. çocuk yaşta başlayan bu sevgimi yıllar  geçti ama içimdeki sanat aşkı hiç bitmedi. 2000 yılında evlendim ve iki çocuk Allah'ın izniyle dünyaya geldi  oğlum 20 yaşında  psikoloji İngilizce bölümü kazandı ..kızım 10 yaşında .. ev hanımı oldum birden..hiç hayalim olmadı tek hayalim sanat ve müzik.. amatörce sahne aldığım düğün ve eş dost isteği üzerine müzik aşkımı yaşamaya başladım .. ve Baba mesleği olarak ben  de sm etmeliydim çok mücadele ve çok savaş verdim çünkü kimse destek vermedi ve Rabb'im öyle güzel hediye armağan verdi yüreği gönlü güzel insanı yapımcim Engin beyi tanıdım ve bu yolda benden emeğini desteğini hiç esirgemedi ve Rabbimin izniyle yol aldık bı çok şarkım şiirlerim var ve kendi eserlerim söz beste yapmaya başladım  ve bu ilk eserlerim ve devamı geliyor bir birinden güzel eserler ile  geliyorum öncelik yöresel şarkımız a Benim söm dön yarım inşallah klip Alaplı'da memleketimde çekilecek ilerliyen zaman karda konser düzenlemek ve cennet gibi memleketi mi tanıtmak o sıcak cömert insanimizi tanıtmak istiyorum ... emeği desteği geçen herkesten Rabb'im razı olsun sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ben yıllardır memleket hasreti çektim ve inanılmaz seviyorum çünkü çok çocuk yaşta ayrıldım içimde hep ukte oldu.SONIŞIK müzik yapım prodüksiyon şirketi ile muhteşem bir çalışma içerisinde yol almaya başladım herşeyden önce bana bir aile oldular en büyük desteği emeği yapimcim Engin ışık verdi ve Rabb'im razı olsun"
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi