“BİRLİKTE BAŞARMAYI BAŞARMALIYIZ”

Zonguldak Milletvekilleri, Ereğli’deki sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş ERDEM’in himayelerinde OYAK ve Erdemir yöneticileriyle bir araya geldi.

Erdemir Göztepe tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya  Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Polat Türkmen, CHP Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Ünal Demirtaş ve danışmanları, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş ERDEM toplantıyı OYAK’ı ve Erdemir’i daha iyi anlatmak, Kdz. Ereğli Geleceğine Sahip Çıkıyor Platformu ve sivil toplum örgütleriyle Grubun faaliyetlerini paylaşmak, birlik ve beraberlik içinde talepleri dinleyebilmek amacıyla düzenlendiklerini belirtti. OYAK Genel Müdürü ERDEM, yurt savunmasındaki askerimizin emekleriyle kurulan OYAK’ın, bulunduğu her coğrafyada Ülkemize katkıda bulunduğunu, üretim, istihdam, ihracat konularında destek vermeye çalıştığını, aziz vatanımızı çocuklarımıza ve torunlarımıza en iyi şekilde bırakabilmek için çalıştığını ifade etti.

(Haber Merkezi) 

Editör: Haber Merkezi