Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,  hafta sonunda oynadığı maçta Karşıyaka’yı 1-0 yenerek alt sıralardan uzaklaşma yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Küme düşme mücadelesi veren takımların kazandığı haftada puan kaybetmeye tahammülü oymayan  Zonguldakspor’lu futbolcular, Karşıyaka maçından alınlarının  akı ile çıkarak  taraftarlarını mutlu ettiler.

Karşıyaka galibiyetine en çok sevinen isimlerden biri olan Kulüp Başkanı Süleyman Caner: “Şampiyon olsak bu kadar sevinirdim” şeklinde konuştu.

GALİBİYETİ VALİ ÇINAR’A ARMAĞAN ETTİ

Karşıyaka maçında aldıkları 3 puanı Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’a armağan eden Caner, sözlerini şöyle sürdürdü: “Oyuncularımız sayısız pozisyona girdiler. Bunları daha erken gole çevirebilseydik belki de onların direncini kırabilirdik. Nasip Okan’ın golündeymiş. Şampiyon olsak bu kadar sevinmezdim. Rakibin bu maçı kazansaydı bir ümidi olacaktı. Onların tutunma maçıydı. Direndiler. Hakem ortaya maç yönetmedi. Buna rağmen oyuncularımız sayısız pozisyona girdiler. Son dakikalarda Okan’ın golü ile 1-0 kazanarak nefes aldık. Bu galibiyeti Valimiz Ahmet Çınar’a armağan ediyorum. Bizleri her zaman destekledikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon birlik ve beraberlik içerisinde ligi en iyi yerde tamamlayacağız.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi