Zonguldak Valiliği tarafından bayramın birinci gününde Polisevi'nde bayramlaşma programı düzenlendi. 
Bayramlaşmaya Zonguldak Vali Turgut Subaşı, AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu ,AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz,  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 
İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, AK Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Muammer Avcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile daire müdürleri katıldı.


Bayramlaşmanın ardından protokol konuşma yaptı.

DENİZ YAVUZYILMAZ: 
CHP Zonguldak Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz yaptı. Yavuzyılmaz: "Bayram namazıyla başladığımız ziyaretlerimiz aile büyüklerimiz, çocuklarla buluştuk. Zonguldaklılar olarak bir araya geldiğimiz kıymetli bir gün. Birlik, beraberlik, sağlık, mutluluk ve huzur getirsin diyorum.”


ÇOLAKOĞLU: 
AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu: "Ramazan öncesi Türkiye’nin 11 ilinde büyük felaket yaşadık. Allah onlara sabırlar versin. vefat edenlere de rahmet eylesin. Dün itibariyle devletimizin bürün kurumları ve Cumhurbaşkanımız Zonguldak’a değer kattı. Sadece Zonguldak’a değil bu yatırımlar Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.


TURGUT SUBAŞI

Vali vekili Turgut subaşı'da, deprem bölgesine yardımda Zonguldak'ın ön planda olduğunu belirterek hayırseverlere teşekkür etti ve tüm Zonguldak halkının bayramını kutladığını ifade etti.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz